Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelrefleks – gør dig synlig i mørket

Cykler du ofte selv om aftenen? Eller måske cykler dine børn til skole, mens nattens mørke endnu ikke har sluppet sit tag? Så er der brug for en refleks til cyklen.

Her hos Biltema har vi samlet et bredt udvalg af reflekser, så der er noget for enhver smag. Gå på jagt blandt vores mange reflekser, der er med garanti den helt rigtige til dig eller dit barn.

Hvorfor skal du have en cykelrefleks?

Reflekser er vigtige at have på i trafikken, når det er mørkt. Uanset om du går eller cykler. Refleksens evne til at lyse op i mørket, er din sikkerhed for at blive set af biler og andre trafikanter, når du færdes ude.

Faktisk skal din cykel kunne ses fra alle vinkler i mørket. Foran skal du have en hvid refleks, bagpå en rød og på hver pedal en gul.

For at sikre at dine reflekser altid viser dig godt nok, er det en god idé at rengøre dem med jævne mellemrum. Husk også at skifte dem, hvis de er gået i stykker.

Du skal derfor anskaffe reflekser til din cykel, fordi det er lovpligtigt, men ikke mindst fordi det øger din sikkerhed i mørket.

Reflekser i forskellige former

Har du en pige, der er glad for hjerter? Hvorfor så ikke udstyre cyklen med en hjerteformet refleks?

Her på siden finder du både de klassiske runde reflekser og andre i andre sjove former, der kan pifte din cykel lidt op.

Gør dig selv endnu mere synlig i trafikken

Foruden reflekser på cyklen kan du gøre endnu mere for at sikre, at du er synlig i mørket, når du cykler. Det kan du med vores reflekterende spray.

Den sprayer du direkte på tøjet. Den har ingen farve, så du skal ikke være nervøs for, at den misfarver dit tøj. Alligevel reflekterer den på dit tøj i mørke – på den måde har bilister endnu lettere ved at få øje på dig.

Sprayen er udelukkende et supplement til dine reflekser på cyklen og kan derfor ikke stå alene.

Hos Biltema har vi et hav af kompetente medarbejdere, der kender alt til cykeludstyr – derfor hjælper vi dig hellere end gerne med at finde de rigtige reflekser til din cykel.