Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelkurv

Det er en fornøjelse at komme rundt på cykel, fordi du får god motion og frisk luft til hovedet. Men cyklen har sine begrænsninger, da det kan være svært at finde plads til de ting, du skal have med. Du har måske selv oplevet situationen, hvor du har en ekstra taske eller pose med, men ikke noget sted at sætte den. Med en cykelkurv får du mulighed for at tage dine ting med på farten, så du uden problemer kan transportere dig selv og dine ting fra A til B.

Vi har et stort udvalg af cykelkurve som kan monteres foran din cykel, mens vi har modeller, der kan sættes på cyklens baggagebærer. Du finder vores udvalg af cykelkurve herinde, hvor du også kan læse mere om, hvordan du vælger den helt rigtige kurv til din cykel. Du er også velkommen til at kigge forbi din lokale biltema butik, hvor vores dygtige personale står klar til hjælpe dig. Vi ser frem til at hjælpe dig.