Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelkurv

Det er en fornøjelse at komme rundt på cykel, fordi du får god motion og frisk luft til hovedet. Men cyklen har sine begrænsninger, da det kan være svært at finde plads til de ting, du skal have med. Du har måske selv oplevet situationen, hvor du har en ekstra taske eller pose med, men ikke noget sted at sætte den. Med en cykelkurv får du mulighed for at tage dine ting med på farten, så du uden problemer kan transportere dig selv og dine ting fra A til B.

Vi har et stort udvalg af cykelkurve som kan monteres foran din cykel, mens vi har modeller, der kan sættes på cyklens baggagebærer. Du finder vores udvalg af cykelkurve herinde, hvor du også kan læse mere om, hvordan du vælger den helt rigtige kurv til din cykel. Du er også velkommen til at kigge forbi din lokale biltema butik, hvor vores dygtige personale står klar til hjælpe dig. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Cykelkurv - tag dine ting med på farten

Cykelkurven er en praktisk tilføjelse til din cykel, da du får plads til ekstra bagage, når du er på farten. Det er derfor oplagt at få en kurv monteret, hvis du pendler til og fra arbejde eller skal have fragtet ting med hjem, eksempelvis når du køber dagligvarer fra dit lokale supermarked. Vores cykelkurve kommer i forskellige størrelser, og du bør derfor overveje, hvilke behov du har til din kurv. Er du studerende, som skal have plads til dine bøger på studiet? Har du et arbejde, hvor du skal medbringe computer? Skal din kurv monteres foran eller bagpå? Og hvordan skal kurven se ud? Der er mange overvejelser at gøre sig, når du skal vælge den helt rigtige kurv.

Hvis du ikke har haft en cykelkurv før, så vil du hurtigt blive positivt overrasket. Det er nemt at vænne sig til at have, og bagefter vil den føles næsten uundværlig. Kurven giver dig mulighed for at have ekstra ting med, når du cykler. Den er ligeledes med til at aflaste din ryg, hvis du er vant til at have tasker med på ryggen. Derfor vil du opleve, at cykelturen bliver nemmere og mere behagelig. Uanset dine krav til kurven er du sikker på at finde en god cykelkurv, som du vil få glæde af i lang tid.

Cykelkurve i forskellige modeller

Hos biltema har vi et stort udvalg af cykelkurve, så du forhåbentlig finder én, der passer til din cykel. Vi har traditionelle flettede kurve samt kurve i metal og plast. Et udvalg af vores cykelkurve er til fastmontering på din cykel, hvilket kan være en fordel for nogle, fordi du ikke behøver at bekymre dig om, at den bliver stjålet. Når først den er fastmonteret, vil den altid være klar til brug. Ligeledes har vi cykelkurve som kan tages af og på din cykel, så du selv kan bestemme, hvornår den skal tages i brug. Disse kurve kommer endda med et smart bærehåndtag, så det er nemt at tage din cykelkurv med ind og handle, med på udflugt eller noget helt tredje.

Vær opmærksom på om du finder en cykelkurv i en størrelse, der passer til dine behov. På hver produktside vil du finde dimensionerne for de enkelte cykelkurve, så du er sikker på, at den passer på din cykel - og til de ting, du skal have i kurven. Hvis du gerne vil være helt sikker på, at kurven passer til din cykel, så kan du altid kigge forbi din lokale biltema. Tag din cykel med i hånden og så ser vi på dine muligheder.

Kom forbi Biltema

Hos Biltema står vi klar til at give kompetent rådgivning, så du er sikker på at komme hjem med den helt rette cykelkurv. Hvis du er i tvivl omkring, hvilken kurv der bedst ville passe din cykel, så kan du roligt kigge forbi. Her vil du kunne se vores forskellige produkter og få god rådgivning fra vores personale.