Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Flot og praktisk bagagebærer

For mange af os er en cykel det foretrukne transportmiddel, og der findes et væld af forskellige typer, der sikrer, at vi alle får den cykel, vi ønsker. Og når du har en cykel, finder du hurtigt ud af, at der findes en lang række af tilbehør, som gør livet som cyklist lidt lettere.

Er du på udkig efter en flot bagagebærer, der ikke kun tager sig smukt ud på din cykel, men som også afhjælper en masse praktiske udfordringer?

Så er du landet det rette sted. Hos Biltema kan du finde den, der bedst passer til dit behov.

Hav styr på belastningen

Når du kigger efter en bagagebærer, er det en god idé at overveje, hvor stor belastning den skal kunne holde til. Kører du med tungt gods, skal du nemlig være opmærksom på, at ikke alle holder til samme belastning.

Mange af dem kan dog holde til og med 25 kilo - og det er de færreste, der har behov for mere. I hvert fald når det kommer til dagligt behov.

Kig vores sortiment igennem for at finde det produkt, der passer bedst til dig. Har du spørgsmål, hører vi gerne fra dig.

Har du brug for opbevaring på din mountainbike?

De forskellige modeller på markedet er kompatible med forskellige cykler. Derfor skal du også være opmærksom på, at den variant, du har i kikkerten, faktisk passer med din cykel.

En mountainbike er ikke som udgangspunkt fremstillet med en bagagebærer, men der kan sagtens opstå en situation, hvor det kan være praktisk for dig med en til den. Måske bruger du din mountainbike i skoven i weekenden og til og fra arbejde i hverdagen - og så er det rart med lidt plads. Derfor kan du få typer, der monteres på sadelpinden. Det er perfekt til mountainbike.

Få gavn af en bagagerem

Mange kan sikkert genkalde sig en situation, hvor weekend- eller sportstasken er ved at glide ned fra bagagebæren, fordi vægten har placeret sig i den ene side? Eller genkender du situationen, hvor pakken fra posthuset er lidt større end først antaget? Så er det smart med en bagagerem eller to, der fint holder din oppakning på plads.