Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelhandsker til alle

Når du bruger meget af din tid på landevejene eller i de danske skove på din cykel, vil du også gerne have det bedste udstyr. Det er selvfølgelig vigtigt, at din cykel lever op til dine behov, men derudover er der andre ting, der også skal spille.

Du skal eksempelvis have det rette tøj og de rette sko. Og de rette cykelhandsker forstås.

Hos Biltema finder du dem i mange forskellige afskygninger. Vi ved godt, at der selvfølgelig kan være forskel på, hvad et par handsker til din cykeltur skal kunne. Se med herunder.

Til de lange ture på landevejen

Hører du til den kategori af cykelryttere, der bruger mest tid på landevejene eller måske som konkurrencerytter? Så er et par racinghandsker lige noget for dig. De sidder helt tæt på dine hænder, og så tilbyder de selvfølgelig støtte på de steder, hvor du har behov for det, mens du cykler.

Racinghandsker kommer både med og uden fingre. Måske vil det være praktisk at have begge slags blandt dit udstyr? Så er du sikker på at kunne komme på landevejene i al slags vejr.

Kører du mountainbike?

Der er mange skønne måder at bruge en cykel på. Hører du til den gruppe, der elsker det kuperede terræn i skovene, hvor der kræves ekstremt meget af din fysik, din form og din cykel? Her på siden finder du handsker, der er lavet specielt til mountainbike.

Vores modeller er lavet i et slidstærkt og åndbart materiale, og så kommer de tilmed med støddæmpende gel indsyet i håndfladerne. Det er en fordel for dig som cyklist, når du på din tur tager imod mange forskellige stød fra skovstierne.

Modellerne fås både i vinter- og sommerudgaver.

Cykelhandsker med smarte funktioner

Vi er en stolt cykelnation i Danmark, og derfor bruger mange af os cyklen som motionsform. Derfor stilles der høje krav til vores udstyr. Mange af de cykelhandsker, du finder her, kommer med touchscreen-funktion i en eller flere af fingrene. Det er selvfølgelig, fordi vi ofte har en smartphone med på farten: Enten til GPS-tracking eller musik. Og så er det rart ikke at skulle have handskerne af, når du bruger telefonen.

Se vores udvalg igennem. Her er helt sikkert noget til dit behov.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.