Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykeludstyr til børn gør turen til en leg

Skal dit barn med på cykelturen, kræver det noget ekstra af udstyret. Både hvis barnet cykler selv, og hvis det skal med på din cykel.

Her på siden finder du et stort udvalg af cykeludstyr til børn – alt sammen gør det cykelturen mere sikker og med garanti sjovere.

Tag barnet med på din cykel 

Det er hyggeligt at have dit barn med på cyklen, hvis I skal på tur eller bare gerne vil have frisk luft i kinderne. Med et cykelsæde til dit barn bliver det let og enkelt at hoppe to mand på jernhesten – meget hjælp får du dog ikke, da barnet kan sidde tilbagelænet bag på cyklen og betragte verden, når I suser forbi. 
 
Vil du gerne cykle med dit barn til og fra institutioner, er det svært at slippe for regnvejrsdage i det lunefulde danske vejr. Heldigvis kan du let holde regnen ude med et regnslag til cykelsædet. Så kan selv de allervådeste dage komme an. 
 

Lær barnet at cykle selv 

Er dit barn ved at nå en alder, hvor det begynder selv at kunne cykle? Så har vi udstyr, der hjælper processen godt på vej. Første step til at kunne cykle helt selv er ved hjælp af støttehjul, som du finder på siden her. De monteres let på børnecyklen. 
 
Har dit barn ikke længere brug for støttehjulene, kan du anskaffe dig en cykelstang blandt vores udvalg. Den hjælper dig med at holde balancen for dit barn, mens det cykler, så det stille og roligt kan vænne sig til at cykle helt uden hjælpemidler. 
 

Ring med klokken

Børn elsker at gøre opmærksom på, at de kommer susende på deres cykel. Det kan de bedst gøre med en sød ringeklokke. Med den kan de ringe af både mor, far søskende og bedsteforældre, når de stolt viser deres cykelevner frem. 
 
Hos Biltema kan du få ringeklokker i forskellige farver - blandt andet sort, hvid og en fin rød med prikker. Hvilken en passer bedst til dit barns cykel? 
 
Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige udstyr til dit barns cykel, rådgiver vi dig gerne godt på vej, så cykelturen bliver en leg for både børn og voksne.