Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelvogne

Biltema har to typer cykelvogne til cyklen. Du finde en cykelanhænger til transport af op til to børn til skole, institution eller ud på tur. Det er en cykelanhænger i god og sikker kvalitet, der holder til mange ture og daglig brug.
Til transport af gods og varer har vi vores solide cykeltrailer. Den hægtes nemt af og på cyklen. Så slipper du for at cykle rundt med en stor ladcykel til daglig, men kan nemt hægte traileren på, når du har behov for ekstra bagageplads på cyklen.

 

Cykeltrailer til godstransport

Vores cykeltrailer har trækstang til montering på cyklens bagerste hjulbolt. Den er praktisk indrettet med lad og sikkerhedsbøjler, så varer ikke ryger ud over ladet eller i hjulene. Traileren har større hjulstørrelse end de fleste trailere for nem og let kørsel. Den følger cyklens bevægelser og vælter ikke, men skarpe hjørner bør tage i et roligt tempo. Maks belastning 25 kg og maks hastighed 16 km/h. Anhængeren er ikke beregnet til persontransport.

Cykelanhængerne gør det nemt og billigt at foretage storindkøb eller transportere varer uden at skulle investere i en bil eller låne sig frem. Ideel til små husholdninger, studerende og andre, hvis daglige transport foregår på cykel. Traileren kan også med fordel benyttes på cykelferie. Så slipper du for indkøb af allehånde cykeltasker, der gør cyklen tung og uhåndterlig. Med en trailer beholder du cyklens gode balance, og kan nemt koble traileren af og tage på små ture efter transportstrækninger er overstået.


Cykelanhænger til børn

Vores cykelanhænger til børn er godkendt til op til to børn med seler til begge børn. Et barn kan også transporteres i traileren. I så fald bør barnet sidde i midten for bedre vægtfordeling og balance. Maksbelastningen er 23 kg. Anhængeren har 20 tommers hjul med klikmontering og sammenklappelig stålramme, samt myggenet med nedfældeligt regnslag af vinyl, så barnet kan sidde behageligt og tørt i alle vejrlig. Der er et opbevaringsrum til varer og andet gods bag ryglænet.
Cyklen monteres med trækstang med koblingsanordning på cyklens venstre, bagerste hjulbolt. Anhængeren er nem at afmontere, så du kan bruge samme cykel til egentransport uden anhænger. Efterlades anhængeren ved institution eller skole, bør den låses fast i steldelene, der understøtter selve anhængeren, og ikke i væltebøjlen, der kan afmonteres. Leveres med cykelflag for større synlighed i trafikken. Anhængerens egenvægt er 15,5 kg.

En cykelanhænger til børn skal være let, stabil og ikke rokke fra side til side, når du cykler - både for din egen komfort og før børnenes komfort. Vores cykeltrailer er sikker og behagelig at sidde i for børnene med H-formede seler, der holder barnet trygt på plads. Gennemsigtige vinylvinduer giver dem mulighed for at følge med på cykelturen. Regnslag sikrer en tør og lun cykeltur, mens myggenet holder insekter, støv og sten ude.

Til cykelferien med små børn er en cykelanhænger næsten uundværlig. De fleste børn skal være omkring 7 år eller ældre, før de er store nok til at cykle selv på ferien. Skal I med anden transport til jeres feriedestination, er det en stor fordel at traileren kan klappes sammen - så kan I nemmere få den med tog, bus eller fly.

Regler for transport af børn i cykelanhænger

  • Cyklen skal have to uafhængige bremser - en foran og en bagpå -  før du må køre med børn.
  • Du må have op til to børn i en godkendt cykelanhænger med mulighed for fastspænding.
  • Barnet skal være mindst et år for at sidde selv i en cykelanhænger og skal ellers  transporteres i et særligt babysæde i anhængeren.
  • Har du anhænger på, må der kun sidde et barn på selve cyklen.
  • Der skal være godkendte siddepladser med seler til fastspænding af alle børn på cyklen.
  • Der er ingen regler om at børn skal have cykelhjelm på, men det anbefales - også selvom barnet sidder i en anhænger.

Cykellygter på cykeltraileren

Husk også at overholde reglerne for cykellygter, når du kører med trailer - uanset om det er transportrailer eller børnetrailer.

  • Der skal som minimum være to gule reflekser på hver side af traileren.
  • Alternativt skal den have mindst en gul refleks i hvert hjul.
  • Traileren skal have to hvide reflekser foran og to røde bagpå.
  • Du skal have mindst en rød baglygte på traileren i lygtetændingstid og i dårlig sigte.

 

 

 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.