Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelopbevaring

Hvordan du skal opbevare din cykel afhænger af, hvilken type bolig du bor i, hvor let tilgængelig cyklen skal være og rent praktiske forhold. Der findes mange smarte løsninger til cykelopbevaring i form af forskellige typer vægbeslag eller cykelstativer.

Cyklen har bedst af at stå i en opvarmet garage eller i et tørt skur. Hvis cyklen står i et cykelstativ udendørs, kan den blive beskadiget pga. vejr og vind. Et godt supplement, hvis cyklen står udendørs, er et vandafvisende cykelovertræk.

Opbevar cyklen i cykelstativ

Et traditionelt cykelstativ kan stå frit i indkørslen eller garagen eller sættes fast i væggen. I vores sortiment finder du cykelstativer, hvor du kan opbevare cyklen stående på jorden. Du kan vælge mellem et cykelstativ til kun én cykel, eller et stativ med plads til fem cykler.

Vægbeslag til cykelopbevaring

Det sparer plads at have cyklen stående mod væggen. Hos Biltema finder du forskellige varianter af vægbeslag og cykelophæng, hvor du for eksempel kan hænge cyklen op i forhjulet og dermed nemt kan holde rent under den. I vores sortiment finder du også cykelophæng til væggen, hvor cyklen hviler på baghjulet, og forhjulet sidder fast i et beslag på væggen. Dette vægbeslag er lettere for børn at håndtere.

Ud over at et vægbeslag til cyklen er meget praktisk, kan en ophængt cykel også fungere som en stilfuld indretningsdetalje. Husk også, at hvis du vælger et vægbeslag, skal du have en væg, der kan holde til den ekstra belastning, og hvor du har mulighed for at fastgøre vægbeslaget sikkert.

Opbevaringsstativ

Du kan også opbevare cyklen i et opbevaringsstativ, der står på gulvet og holder baghjulet oppe og væk fra gulvet. Et sådant stativ gør cyklen let tilgængelig og letter servicearbejdet på transmissionen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.