Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykeltaske – transportér det mest nødvendige

Elsker du at tage på tur på din cykel? Så kan det være anvendeligt med en god cykeltaske til opbevaring af madpakke, ekstra tøj og meget mere.

Se rundt her på siden, og find den taske, der bedst opfylder dit behov for opbevaring på din cykel.

Opbevaringstasker til indkøb, tøj og meget mere

Med en opbevaringstaske til din cykel kan du let fragte ting fra a til b på din cykel. Det kan være en god løsning for dig, hvis du ofte cykler ned til supermarkedet for at handle dagligvarer ind, eller hvis du spiller fodbold og mangler opbevaring til dit træningstøj.

Du kan både få en dobbelt taske til at hænge over bagagebæreren, så du får godt med plads til dine indkøb eller personlige ejendele. En dobbelttaske kan være en god løsning, hvis du elsker at tage på cykelferie. Her er der masser af mulighed for at transportere dine ejendele rundt om på de danske landeveje.

Hold din smartphone eller drikkedunk tæt på

Med en taske til din smartphone kan du holde kontakten til omverdenen lige ved hånden. Tasken monteres på stellet – og på den måde behøver du ikke have din mobil liggende i en lomme med fare for, at den falder ud.

Kan du lide dine drikke kolde? Så er en køletaske til montering på bagagebæreren en oplagt idé til dig. Med den kan du holde dine drikke afkølet – det er en god idé på varme dage, hvor det er tiltrængt med en kold cola eller andet.

Vandtætte cykeltasker til de våde dage

Mange af de tasker, du finder her på siden, er vandtætte. Det betyder, at du trygt kan transportere selv følsomme ejendele på din cykel. Det gælder eksempelvis din mobil, computer og andet elektronik, der ikke tåler vand og fugt.

Dog er der forskel på, om tasken er vandtæt eller vandafvisende. Den vandafvisende taske vil ikke 100 % holde vand og fugt ude, mens den vandtætte effektivt holder det ude. Så cykler du på meget regnvåde dage, kræver det en vandtæt variant, hvis du skal være sikker på, at indholdet ikke må blive fugtigt.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.