Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykeltøj og cykelbriller

Har du fulgt med i Tour de France år efter år, har du sikkert også lagt mærke til, at cykelrytterne altid cykler med et par briller. Det er en del af looket, og hvis de ikke bar dem, ville der mangle et eller andet. De fungerer som en solbrille med UV-filter, der beskytter mod solens stråler, når du cykler.

Det er ikke sikkert, du behøver et par briller til din cykeltur, hvis du udelukkende cykler korte afstande til og fra arbejde og ned for at handle. Men er du en garvet motionsrytter, der elsker at udfordre stejle terræner på din mountainbike eller nedlægge kilometerlange landeveje på din racer, er det uundværligt udstyr.

Øg sikkerheden med splintfri cykelbriller

Et par briller til din cykel beskytter ikke bare dine øjne mod solen, de øger også din sikkerhed på cyklen. Det gør de ved at beskytte dine øjne mod insekter eller andet fra underlaget, du kører på.

Ligesom når du kører i bil, kan du blive ramt af et stenslag. Og er uheldet ude, kan det ramme dine briller. Her beskytter de dine øjne, men har du ikke valgt et par i splintfri glas, risikerer du at få splinter i øjnene ved slag. Derfor skal du gå efter briller, der ikke splintrer, selvom de går i stykker.

Størrelsen er vigtig

For at brillerne kan beskytte bedst muligt på cykelturen, er det afgørende, at de passer til dig. Derfor skal du altid finde den rigtige størrelse til dit hoved.

De skal sidde til ved ansigtet, så de ikke ”gaber”. Derfor skal kvinder og mænd også ofte bruge to forskellige størrelser, da kvinderne som regel er smallere i ansigtet end mænd.

Findes i forskellige farver

Selvom brillerne først og fremmest skal beskytte dine øjne mod sol, vind, vejr og andet, må de også gerne se lidt smarte ud. Vi tilbyder derfor et udvalg i forskellige farver på stellet, eksempelvis sort eller sølv, så du kan få det look, du ønsker på din cykelrute.

Er du i tvivl om, hvilken cykelbrille du skal købe? Vi hjælper dig gerne med rådgivning, så du får det helt rigtige par, der kan gøre dine cykelture både smartere og mere sikker.