Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Støtteben – parkér cyklen hurtigt og enkelt

Er støttebenet på din cykel gået i stykker? Så ved du sikkert, hvor svært det er at finde en plads at parkere din cykel. Det kræver, at du er nødt til at i sætte den op ad en mur eller sågar lægge den ned på jorden. Begge dele er ret hårde ved din cykel – særligt sædet og styret risikerer at få ridser.

Hos Biltema har vi samlet en række støtteben til cykel, så du let og hurtigt kan parkere din cykel, hvor du vil, når du er på farten.

Sæt din cykel frit alle steder

Det, der er allermest praktisk ved at have et støtteben monteret på din cykel, er, at du kan stille din cykel fra dig alle vegne. Du behøver ikke have et stativ i nærheden for at holde din cykel oprejst.

Det er en fordel, hvis du eksempelvis er på en cykeltur og pludselig har lyst til at stoppe op i det fri og tage et hvil. Eller hvis du cykler til stranden eller andre åbne vidder, hvor der ikke er mulighed for at parkere cyklen i et stativ.


Støtteben i høj kvalitet

Fælles for vores produkter her på siden er deres høje kvalitet. Når du skal have fat i ny støtte til at holde din cykel, skal du være sikker på, at den kan holde cyklen oprejst – selv hvis det blæser.

På samme måde skal den være robust og stærk nok til at klare, hvis du gerne vil laste noget i din cykelkurv eller på bagagebæreren, mens den står parkeret. Det klarer vores modeller.

Vælg ud fra din cykel

Der findes flere forskellige varianter og udgaver af støtteben til din cykel. Du kan både få en som midterstøtte eller en højdejusterbar variant. Det er altid en god idé at vælge den med udgangspunkt i den cykel, den skal monteres på.

Har du problemer med at finde den rette, eller har du svært ved at indstille den korrekt til din cykel. Så er du velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig med at sikre en stabil støtte til din cykel.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.