Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Optimér din cykeltræning med træningsstativ

Hen over vinteren kan det være svært på samme måde at komme ud på de lange cykelture. Heldigvis behøver du ikke smide cykelhjelmen helt på hylden i de kolde vintermåneder.

Du kan holde din cykeltræning ved lige med et træningsstativ, som du finder på siden her.

Hold formen ved lige

Som engageret cykelrytter er det vigtigt at holde formen ved lige – også om vinteren. Så er du klar til at hoppe på jernhesten, når foråret igen spirer. Det kan du gøre med et stativ til din cykeltræning.

Du behøver ikke være i absolut topform om vinteren, men det er en god idé at træne jævnligt. Ellers falder din kondition allerede i løbet af en måned. Sørg for at træne jævnligt med rimelig høj intensitet i korte intervaller.

Træn effektivt derhjemme

Det gode ved et stativ til din cykeltræning er, at du kan bruge det derhjemme. Du kan sætte det op i din garage, midt i din stue eller sågar dit køkken, hvis du vil det. Stativet tager ikke meget plads, men er uhyre effektivt for din træning.

På den måde kan du træne inden døre på din rigtige cykel. Du sætter den på stativet, mens du forestiller dig alle de skønne grønne træer og fuglefløjt på landevejene. Stativet er let at klappe sammen igen, når du ikke skal bruge det. På den måde er det hurtigt og let at cykeltræne, når du har tid og overskud til det.

Få modstand som på en almindelig cykeltur

Når du træner på cykelstativet, får du nøjagtig samme modstand som på en helt almindelig cykeltur i det fri. Stativet efterligner med andre ord den ”rigtige” træning. Derfor er hjemmetræning også blevet en meget populær måde at cykeltræne på som alternativ til de ”ægte” cykelture.

Hop op på cykelstativet og giv den gas med træningen, hvis du mangler et alternativ, eller hvis du gerne vil holde formen god, indtil cykelsæsonen igen sætter ind.

Har du brug for hjælp? Så hjælper vi dig gerne godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få rådgivning omkring vores produkter.