Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Flaskeholder til cykel - sluk let tørsten

Mangler du ofte en måde, hvor du let kan tilgå din drikkedunk på cykelturen? Så er en flaskeholder en oplagt løsning, der gør det hurtigt og let at få en tår at drikke, når du cykler.

Her på siden finder du flere forskellige slags holdere til din flaske eller drikkedunk. Fælles for dem alle er, at de er hurtige og nemme at montere på din cykel.

Hold væskebalancen ved lige på cykelturen

Med en flaskeholder har du væske lige ved hånden. Det er vigtigt, når du er fysisk aktiv. Særligt hvis du cykler længe eller meget intensivt, forbrænder kroppen væske – og så er det vigtigt at genoprette væskebalancen. Ellers dehydrerer du og får det skidt.

Uden væske kan du ganske enkelt ikke performe optimalt på cyklen. Og bliver du tør om læber og på tungen, kan det være tegn på, at din krop mangler væske. Så gælder det om at få noget indenbords hurtigst muligt. Det kan du heldigvis let gøre direkte fra cyklen med en holder til din drikkedunk monteret på stellet.

Holdere i plast og aluminium

Hos Biltema finder du både holdere til din flaske i plast og aluminium. Begge dele holder godt fast om din drikkedunk.

Forskellen på plast- og aluminiumsholderen ligger primært i vægten. Mange af plastholderne har en vægt ned til 35 gram. Den vejer derfor stort set intet på cyklen - og derfor har du ikke ekstra vægt med på turen. Det er en fordel, hvis du kører mountainbike eller racercykel.

Har du derimod en citybike inde i byen, betyder vægten ikke så meget. For her er det ikke i samme grad fart og tempo, der er vigtigt.

Sæt den på stellet eller styret

På siden her finder du både en holder, der kan fastmonteres styret og stellet. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker, når du cykler. På styret har du den helt tæt ved hånden, men det kan for nogen virke generende at have den der. Har du den på stellet generer den ikke i samme grad, men du har den til gengæld heller ikke lige ved hånden.

Find den løsning, der er bedst for dig. Har du brug for hjælp, rådgiver vi dig gerne godt ud på landevejene.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.