Løbehjul - sjov og aktiv fritid

Med et løbehjul også kendt som kickbike får du sjove stunder og fart over feltet. Det er et populært transportmiddel blandt børn og unge, og det er der flere gode grunde til. Løbehjulet har et virkelig simpelt design, som er en stor fordel for nye kørere, der aldrig har prøvet det før. Det tager ikke lang tid at lære, og derefter er der god mulighed for at videreudvikle færdigheder og tricks. Det er super sjov aktivitet, som kun bliver sjovere, når flere kører sammen.

Hos Biltema er du altid sikker på at finde udstyr i høj kvalitet til gode priser. Her på siden finder du vores løbehjul, der passer til forskellige aktiviteter. Vi forklarer herunder, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en kickbike. På denne måde er du helt sikker på, at du får et løbehjul, der passer til dine aktiviteter. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Løbehjul i smart design til børn og unge

Løbehjulet har et simpelt og smart design, hvilket gør den nem at håndtere for børn og unge i de fleste aldre. Den vil ofte have 2 hjul (kan også have 3) med et hjul foran og et bagved. Ved baghjulet sidder bremsen, som kan bruges til at justere farten ved at trykke foden ned mod hjulet. Når løbehjulet kører placeres begge ben på midterpladen og begge hænder på rattet, kørerens foretrukne fod skal gerne være tættest på baghjulet, så der er mulighed for at bremse.

Nogle løbehjul har et stativ, så du kan regulere højden på styret. På denne måde kan kickbiken blive tilpasset barnets størrelse. Derudover har nogle af dem en funktion, der gør, at du kan klappe dem sammen, så de fylder mindre og er nemmere at transportere. Du finder langt flere informationer omkring vores forskellige løbehjul ved at klikke ind på din foretrukne model. Her finder du både manualer og tekniske beskrivelser af vores kickbike.

Vælg et løbehjul til din aktivitet

Når du skal vælge et løbehjul, så er der nogle overvejelser, som er væsentlige at gøre sig. Vi har herunder samlet nogle af de mest overordnede, som i høj grad vil handle om brugen af løbehjulet, og de fordele du får med denne.

Lav seje tricks med din stunt kickbike

På løbehjul er der gode muligheder for at lave seje tricks, hvis du har den rette kickbike. Du kan eksempelvis lære at lave det velkendte trick “Tailwhip”, som er et trick, hvor du hopper op af stellet, roterer hele stellet rundt og derefter lander samme sted. Du kan også lære at lave seje hop på dit løbehjul og imponere vennerne. Hvis du gerne vil lære alle tricksene, så skal du have en stunt bike, altså et løbehjul som ikke kan sammenklappes. Denne bike er mere hårdfør, så den kan holde til hop og er indstillet med BMX håndtag, så du nemmere kan lave tricks.

Få fuld fart på med en kickbike sport

Hvis du gerne vil have en kickbike, hvor du kan køre afsted med dine venner og få god fart på, så bør du tjekke vores sport og classic ud. Disse løbehjul er lavet til at køre og er begge sammenklappelige, så du nemt kan transportere den rundt. Derudover kan styret indstilles i forhold til højde, hvilket giver en længere levetid, hvis du eksempelvis har et barn i voksealderen.

Prøv en kickbike med 3 hjul

Løbehjulet kan være vanskeligt for mindre børn, men det er virkelig god træning i forhold til balancen. Derfor kan du vælge et løbehjul med 3 hjul, da det giver mere stabilitet.

Husk sikkerheden

Det er vigtigt at køre sikkert, og derfor bør alle kørere bærer cykelhjelm og beskyttere på knæ og arme. Hvis du ikke har en cykelhjelm, så kan du finde det lige her.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Her kan vi få en god snak omkring din muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig.

6 Søgeresultater