Bæredygtighed

Bæredygtighed

Biltema er en virksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter i et bredt område. Vi tror på renovering, reparation og være til rådighed for hele familien. Verden i dag kræver en anden form for forbrug, hvor fokus er mere på brugen af produkter. Vi satser derfor på at tilbyde chancen for at kunne reparere bilen i stedet for at købe en ny, at kunne fikse poolen med enkle midler, og vi tilbyder derfor kvalitetsprodukter til en bedre pris. Samtidig bevæger vi os væk fra brug-og-smid-væk-kulturen ved ikke at følge trends, der lokker kunden til unødvendige køb såsom regelmæssige udsalg.

Vi værner om i miljøet, og for at vise at vi tage det alvorligt, startede vi i 2018 et projekt for at reducere plast, Plastjægerne. Projektet Plastjægerne har til formål at reducere unødig plast i transport- og salgsemballage. For at arbejde dybere med projektet vil Biltema nu ikke kun se på plasten i emballagen, men også på andre materialer i hele produktsortimentet.

I 2022 udfasede vi alt trykt materiale. Bl.a. Biltemas kendte katalog, som har været trykt og omdelt til omkring 14 millioner husstande i Norden 2 gange årligt. Det er hermed slut med trykte kataloger og brochurer, der erstattes af øget online markedsføring.

Nedenfor er nogle punkter om bæredygtighed, som vi hos Biltema vil arbejde aktivt med i fremtiden for at blive mere miljøvenlige. 

Hvis du vil læse om/eller downloade hele vores bæredygtighedsstrategi, skal du klikke på nedenstående link.

Biltema-Birgma Sustainability Strategi >> 

Produkter og emballage

Produkter og emballage

Lær mere om vores afgørende handlinger på indpakning og emballage.

Læs mere
Symboler

Symboler

Vores symboler viser vores aktive valg til et bedre miljø.

Læs mere.
Cirkulær økonomi

Cirkulær økonomi

Lær mere om vores initiativ inden for cirkulær økonomi.

Læs mere
Transport

Transport

Bæredygtighed betyder også at blive mere klimavenlig inden for transport.

Læs mere
FN´s globale mål

FN´s globale mål

Vi har valgt at fokusere på 10 mål, der skal nås inden 2030!

Læs mere
Kontakt os!

Kontakt os!

Har du spørgsmål eller vil du bare vide mere om vores bæredygtighedsarbejde?

Læs mere