Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Ridsefjerner - når uheldet er ude

Har du lavet flere overfladiske ridser i lakken på din bil? Og er du ved at være godt træt af at se på det? Så er der heldigvis råd for det.

Hos Biltema forhandler vi plejeprodukter til din bil, der kan få den til at se flottere ud. Det gælder også, hvis du har været så uheldig at komme til at lave små ridser i lakken. Se vores udvalg af ridsefjernere her på siden, der kan hjælpe dig med at komme mindre ridser på din bil til livs. Vælg mellem produkter med eller uden farve, og vælg mellem tuber eller tusser.

Kom af med ridser og misfarvninger

Lakken på din bil bliver udsat for lidt af hvert, når du kører i den. Ikke alene bliver den konstant forurenet med alverdens skidt og snavs, men der er også altid en vis risiko for, at du rammer hækken i din indkørsel på vej ud, eller at du kommer til at lave ridser med nøglen ved låsen.

Gode råd kan være dyre, men det er de heldigvis ikke her hos os. Med vores ridsefjernere kan du selv fikse mindre ridser og skrammer i lakken på din bil, og du kan også udbedre misfarvninger.

 

En ridsefjerner kan også fikse et stenslag

Er din bil blevet ramt af en sten i forbifarten? Så kan du nemt være uheldig at få et stenslag. Vores ridsefjernere kan også hjælpe med at få lakken til at se pæn ud igen, hvis du har fået et stenslag på din bil. Produkterne påføres nemt, og det er en behandling, du nemt selv kan udføre hjemme i carporten.

 

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Har du brug for vores hjælp til at bestille, eller har du spørgsmål til et af vores produkter? Så giv endelig lyd fra dig - vi hjælper dig gerne. Du kan ringe til vores kundeservice på 70 80 77 70, og du kan også vælge at sende en mail til os på adressen kundeservice@biltema.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre med dit køb.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.