Højtryksrensere

De fleste husejere kender til problemet med alger, mos og ukrudt på fliserne, taget eller hegnet. De kommer igen hvert eneste år, og det er hårdt arbejde at få bugt med dem. En højtryksrenser kan dog hjælpe dig lidt på vej og gøre arbejdet en del nemmere. En højtryksrenser er en elektrisk drevet havemaskine, som skal tilkobles en vandslange. Vandet sprøjtes ud i en tynd, men kraftig stråle, hvilket løsner og renser belægningen. Når du skal rengøre større udendørs arealer, maskiner, køretøjer og bygninger, kan det derfor være en stor fordel at råde over en højtryksrenser.
Vores udvalg af højtryksrensere
Vi har flere typer af højtryksrensere til forskellige behov og i forskellige prisklasser. Når du skal vælge din højtryksrenser er der forskellige egenskaber, der er vigtige at overveje. Det er for det første vigtigt, at den er nem at håndtere. Derfor bør din højtryksrenser have et håndgreb og være på hjul, så den er nem at transportere og trække rundt. Det kan være en stor fordel at vælge en højtryksrenser med en lang slange, så den ikke filtrer sammen. Derudover er det praktisk at vælge en model, der har holder til slange, ledning og mundstykker.

Hvilken højtryksrenser passer til dig?

Højtryksrenser HPC 71

Denne model leveres med en 5 meters højtryksslange, pistolgreb og mundstykke samt kemikaliesprøjte.

Udvalgte tekniske specifikationer:
Effekt: 1400 W
Arbejdstryk: 70 bar / 7 MPa
Vandkapacitet, nominel: 5,0 l/min
Isolationsklasse: Klasse II
Vægt: 5,6 kg

Højtryksrenser HPC 91

Denne model er kompakt og handy, og leveres med holder til slange, ledning og mundstykker.

Udvalgte tekniske specifikationer:
Effekt: 1600 W
Arbejdstryk: 90 bar / 9 MPa
Vandkapacitet, nominel: 5,5 l/min
Isolationsklasse: Klasse II
Vægt: 7 kg


Højtryksrenser HPC 110B

Denne højtryksrenser har store hjul, hvilket gør den nem at transportere. Den er forsynet med 2 stk. kemikaliebeholdere på hver 0,85 liter, en 5 m højtryksslange samt spule- og turbomundstykke. Derudover har den et praktisk opbevaringsrum til mundstykkerne.

Udvalgte tekniske specifikationer:
Effekt: 2000 W
Arbejdstryk: 110 bar / 11 MPa
Vandkapacitet, nominel: 6,67 l/min
Isolationsklasse: Klasse II
Vægt: 14 kg


Højtryksrenser HPC 120B

Denne model er endnu mere avanceret, og har slangeopruller og en 8 m stålarmeret højtryksslange af høj kvalitet. Højtryksrenseren er udstyret med en 2,2 kW induktionsmotor, som giver lang levetid og lavt støjniveau. Maskinen leveres med spule- og turbodyse samt en adapter til tilslutning af ekstratilbehør. Indbygget i modellen finder du et rum til opbevaring af dyser og kemibeholder på 1,3 liter.

Udvalgte tekniske specifikationer:
Effekt: 2200 W
Arbejdstryk: 120 bar / 12 MPa
Vandkapacitet, nominel: 6,67 l/min
Isolationsklasse: Klasse I
Vægt: 24 kg

Tilbehør

Det kan være en fordel at have flere forskellige mundstykker til din højtryksrenser, og derfor finder du i denne kategori også ekstra mundstykker som f.eks. egner sig til rengøring af tag, tagrender og andre svært tilgængelige steder.

Vi tilbyder også et udvalg af forskellige former for rørrensere, som egner sig godt til rengøring af afløbsrør og nedløbsrør. Vores rørrensere kan kobles sammen med vores højtryksrensere, så du nemt kan komme til at rengøre besværlige områder som disse.
Vores terrasserensere kan også kobles sammen med de fleste af vores højtryksrensere, hvilket gør det nemt at rengøre større flade arealer som terrasser, stenfliser, gange, m.m. Se beskrivelserne på de enkelte produkter for at sikre, at de passer til din højtryksrenser.

Når bilens undervogn skal rengøres, kan det være en fordel at gøre brug af et spulerør med en vinkel på omkring 315º. I vores sortiment finder du spulerør, som kan kobles sammen med vores højtryksrensere.

 

24 Søgeresultater