Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tilbehør til badeværelset

Nyt tilbehør til badeværelset kan gøre en verden til forskel. Ofte skal der ikke meget mere end et nyt badeforhæng, nye håndklæder og en grøn plante til at give rummet nyt liv. Du behøver med andre ord ikke skifte alle elementerne på badeværelset ud for at skabe et nyt og personligt look. Faktisk kan du ofte nøjes med at udskifte tilbehøret.

Hos Biltema finder du alt i tilbehør til badeværelset: bademåtter, håndklæder, hylder, kroge og knager. Se vores store udvalg her.

Tilbehør til badeværelset

Badeværelset er som regel et af de mindste rum i huset. Samtidig skal der helst være god plads til opbevaring af håndklæder, sæber, toiletpapir, hygiejneartikler osv., og det skal være rart at opholde sig i. Vi tilbringer trods alt en del tid på badeværelset. Ofte er det de små ting som for eksempel en hylde til brusenichen, en ekstra krog til badekåben eller en dørknage til ophængning af tøj, der gør den største forskel i en travl hverdag. Hvem har ikke på et tidspunkt væltet en åben shampooflaske med foden, fordi den stod på gulvet i brusenichen, eller hængt et vådt håndklæde til tørre på badeforhængsstangen i mangel på bedre.

Hos Biltema har vi et stort udvalg af tilbehør til badeværelset, som kan lette din hverdag betydeligt. Skab mere plads og overskuelighed på dit badeværelse med en shampoohylde til brusenichen, en ny knagerække til tøj eller en hylde til våde håndklæder. Har I fliser på væggene? Det behøver ikke være noget problem. Hos Biltema finder du også selvklæbende kroge, som er nemme at montere på de fleste underlag. Så slipper du for at bore huller i fliser og vægge.

Skab et nyt look på badeværelset med få kneb

Trænger dit badeværelse til en overhaling? Bare rolig - du behøver ikke skifte alle elementerne ud. Faktisk kan du ofte nøjes med at skifte tilbehøret på dit badeværelse ud. Et nyt badeforhæng i en smuk farve eller et fint mønster, som komplementerer resten af rummet, kan gøre en verden til forskel. Det samme kan nye håndklæder, et nyt spejl eller en grøn plante. Da badeværelset ofte er forholdsvis enkelt og praktisk indrettet, spiller de små ting en større rolle end i mange andre rum.