Snerydningsudstyr og snerydningsmaskiner, du har brug for til vinter

Snerydningsudstyr og snerydningsmaskiner, du har brug for til vinter

Har du en mindre indkørsel at rydde, eller har du brug for større udstyr til at fjerne snemasserne? Her er alt, hvad du skal bruge for at være rustet til vinteren!

Almindelig snerydning

Har det sneet en smule i nat, og skal du rydde sne hen til bilen eller postkassen? Vores sneslynge i MultiX 36 V-serien er det helt rigtige værktøj til denne ret lette opgave.

Sneslyngen har allerede klaret sig strålende i forbrugertests, fordi den er så nem at bruge og prisgunstig sammenlignet med meget andet på markedet. Den slynger tør sne tre til fire meter væk og er udstyret med en børsteløs motor, teleskophåndtag og en stang, der gør, at man kan indstille, i hvilken retning sneen skal forsvinde. Sneslyngen sælges uden batteripakke og batterioplader, som kan bruges til alle produkter i MultiX 36 V-serien. Til de lettere opgaver er det hensigtsmæssigt at have en slynge, som er effektiv på mindre områder.

Strøelse, der strøs ud med en håndstrøer, giver dig et tryggere og mere ryddet område at bevæge dig rundt på. Fordelen ved strøelse uden salt er, at det er miljøvenligt og ufarligt for både dyr og planter.

78884

Hvis du har et større areal, der skal dækkes, er spredevogne praktiske. Hvis det lykkes dig at få børnene til at bruge deres egne legesneslynger, slår du to fluer med ét smæk. Snerydning kombineret med leg og sjov.

Tung snerydning

Når sneen først kommer, kan der falde meget på kort tid.

Snefræser ST11002 er for eksempel en kraftig to-trins snefræser med en 4-takts motor og 11 hestekræfter. Den har elektrisk opvarmede håndtag og lygte. Den kan manøvreres med én hånd, og der er ingen tvivl om, at arbejdet bliver meget lettere. Udkastet kan let drejes 190°, og sneen kastes op til 15 meter væk. Er underlaget ekstra glat, kan der købes kæder for at få bedre kontrol over snerydningen.

Hvis du planlægger at skovle sne i mere ujævnt terræn, kan det være værd at opgradere til CST 7113 eller HST 8613. Med to bælter kommer du nemmere frem i dyb sne og får et godt greb på is og bakker. Dermed er det nemmere, mere sikkert og ikke mindst hurtigere at klare opgaven. CST 7113 er den smarte løsning, der gør det nemt at justere højden, hastigheden og udkastet. Og for at du altid kan få gang i snefræseren, er den udstyret med både snorstarter og batteristarter. HST 8613 har hydrostatisk drift, trinløst gear og trinløs hastighed, elektrisk udkaster og to LED-lys, som giver et fremragende udsyn.

78888

Hvad skal du have på?

Varmt og behageligt tøj fra inderst til yderst er godt at have på i forbindelse med snerydning og andre aktiviteter om vinteren. Hvis du også bruger arbejdshandsker, beskyttelsesbriller, refleksvest og høreværn med DAB-radio, går arbejdet som en drøm med noget musik i ørerne.

78892

Sne på taget

Alle, der bor i hus, oplever sne på taget om vinteren. Til tider er der så store mængder, at det kan forårsage tagskader og dermed lavere forsikringsbetaling. Hvor meget taget tåler, afhænger af tagets hældning og husets alder. Ifølge det norske direktorat for bygningskvalitet kan du regne med, at husets tag kan tåle mindst 150 kilo pr. kvadratmeter, uanset om det er nyt eller gammelt.

En sneskraber til taget er genial til at reducere belastningen på taget. Det tredelte teleskopskaft bliver 5 meter langt, så du kan nå op til de værste områder uden at skulle klatre eller bruge stige.

Brug også en ishakke/isskraber til at fjerne is på trappen og dermed undgå fald og skader.

78896

Frossen bil

Noget af det allerværste ved vinteren er en frossen bil om morgenen. De fleste har travlt om morgenen, og frosne bilruder gør morgenen endnu mere stressende.

Lidt forarbejde gør tingene lettere

Heldigvis er der ting, du kan gøre aftenen i forvejen for at forhindre morgenkrisen.

En forrudebeskytter er genial, fordi den forhindrer isdannelse på bilens største rude. En "Pre-Icer" bruges til samme formål og sprøjtes på bilruder og andre glasruder, før man forventer frost. Den midlertidige belægning absorberer fugten, så den ikke sætter sig på ruden, og frosten forsvinder let med vinduesviskerne eller tørres let af med en våd klud.

Har du glemt at føre forarbejdet? Frygt ej.

Hvis du er en af dem, der ikke er så god til at planlægge, findes der heldigvis også smarte løsninger til dig. En "De-Icer" fjerner hurtigt frost og is fra glas og gummi og indeholder desuden glasrens for at forbedre udsynet om vinteren. Derudover kan det være rart at have en låsespray, hvis du stadig har en bil med nøgle.

En sneskovl kan også være rar at have i bilen, hvis der pludselig falder sne, mens du er på farten. En isskraber med handske er en genial ting, som folk elsker, og vores kombinerede isskraber og børste med teleskopskaft, som hjælper med både at fjerne sne på taget og is på ruderne. 

Vil du vide hvordan du vælger den rigtige sneslynge? 

Vælg den rigtige sneslynge