16 NYE VAREHUSE I NORDEN

16 NYE VAREHUSE I NORDEN

Detailgiganten Biltema løfter nu sløret for massive vækstplaner og opfører 16 nye varehuse i Norden med tilhørende ekstra lagerplads.

Vokseværket og væksteventyret fortsætter hos Biltema, der er i gang med byggeriet af hele 16 nye varehuse med tilhørende café i Norden – fire i Danmark, otte i Sverige, to i Norge og to i Finland. Med flere varehuse øges behovet samtidig også for lagerplads på hovedlageret i Halmstad, og alt i alt bygger detailgiganten i øjeblikket på 233.000 kvadratmeter.

Vi er i færd med at bygge på et areal, der er lige så stort som 33 fodboldbaner, og vi har ingen planer om at sætte tempoet ned i fremtiden. Varehusene er kilden til vores betydelige omsætningsfremgang, og det følger vi op på med massive investeringer i nye varehuse rundt omkring i hele Norden, siger Biltemas CEO.

Alle 16 nye Biltema-varehuse slår dørene op i løbet af 2021 og 2022, og til hvert nyt varehus skal der ansættes mellem 25 og 60 nye medarbejdere. De fire nye varehuse i Danmark åbner i Herning, Thisted og Kalundborg efterår/vinter 2021 og Nykøbing Falster forår 2022.

 

Biltema er en af Nordens største kæder af detailforretninger med 152 varehuse fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor og teknik, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk