Biltema bygger nye varehuse – næste er i Kalundborg

Biltema bygger nye varehuse – næste er i Kalundborg

Som led i Biltemas ambitiøse ekspansionsplaner har detailgiganten købt byggegrunde blandt andet i Kalundborg. Varehuset i Kalundborg forventes at stå klar til åbning 1. oktober 2022.

Senest opdateret 16. august 2022

Kalundborg kan – som de næste - se frem til at få et nyt Biltema-varehus.

Kalundborgplaceringen var en spændende mulighed, som vi straks slog til på, og der er flere placeringer på vores ønskeliste, som vi har landet aftaler på. Men det kan vi ikke løfte sløret for endnu, siger Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark. Kalundborg er en spændende by, og jeg forventer mig meget af dette varehus.

950x580px_Jacob-presse_okt2020.jpg

 

Grønt byggeri

I samtlige nye Biltemavarehuse stilles der store krav til miljøvenlighed og bæredygtighed, der tænkes ind, fra før byggeriet begynder, til længe efter det afsluttes. De nye varehuse i Kalundborg og Nykøbing Falster bliver blandt andet udstyret med intelligent CTS-styring af varme- og energiforbrug samt tidsstyret LED-belysning i hele bygningen.

– Vi stiller store krav til bæredygtighed i hele vores måde at tænke på. Det gælder både vores bygninger og de produkter, vi sælger samt hele forvaltningen af processen fra idé over produktion til bortskaffelse samt vores adfærd i øvrigt. Eksempelvis bliver nyindkøbte firmabiler ren el, siger Jacob Borring Møller.

Tæt på kunderne

Tilgængelighed og tæt kontakt med kunderne er vigtigt for Biltema, der har et mål om at være landsdækkende med 25 varehuse i Danmark inden udgangen af 2025.

– At være i stand til at give vores kunder en god personlig vejledning og en indkøbsoplevelse er noget, vi prioriterer rigtig højt, og for i den henseende at kunne give den optimale service, skal vi være til stede endnu flere steder i landet. Det vil man komme til at se fremadrettet, siger Jacob Borring Møller.

Det nye varehus i Kalundborg er i runde tal 6.800 kvadratmeter stort. Biltema forventer, at der skal ansættes omkring 30 medarbejdere, når varehuset åbner.

 

Biltema er en af Nordens største kæder af detailforretninger med 150 varehuse fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor og teknik, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk