Biltema giver den gas med to store kataloger i postkasserne

Biltema giver den gas med to store kataloger i postkasserne

Biltema er inde i en fantastisk udvikling og kickstarter efteråret med at sende ikke bare et, men to store kataloger rundt i landets postkasser.

Med sommerens rekordomsætning i ryggen sender Biltema nu katalog nummer 142 på gaden sammen med en vaskeægte nyhed - Biltema Original reservedelskataloget, som indeholder mere end 5000 reservedele til næsten 6000 bilmodeller.

Biltemakataloget har lange traditioner i Danmark og er i dag et af yderst få papirkataloger, der bliver omdelt til postkasser i hele landet. Kataloget har været omdelt to gange om året, siden det første varehus kom til Danmark i 2002. Mandag den 19. august lancerer Biltema det nye efterårs- og vinterkatalog, men denne gang står kataloget ikke alene. Fra torsdag den 15. august startede distributionen af en særlig nyhed: Biltema Original reservedelskataloget – primært henvendt til husstande med bil.

«Vores udvalg af varer til hus, hjem og fritid har udviklet sig voldsomt her de seneste år, så vores katalog har simplethen vokset sig så stort, at det er på tide, at vi præsenterer vores reservedele i et selvstændigt katalog. Man kan sige, at vi finder tilbage til vores rødder, og med mere end 50 års erfaring med køb og salg af reservedele, så er det bestemt vores kerneområde, vi her præsenterer i et selvstændigt katalog», fortæller landschef Jacob Møller.

Biltema Original reservedelskataloget er på 116 sider, og indeholder mere end 5000 forskellige reservedele til næsten 6000 bilmodeller.

Der kommer nye produkter hele tiden

Der er fart på Biltema lige nu. Efter reservedelene har fået deres eget katalog, er der blevet plads til knap 1400 nyheder i det nye efterårs- og vinterkatalog, og der satses stort på miljørigtige produkter og på spændende interiør, lamper, spejle og tæpper. De firbenede venner får også ekstra opmærksomhed med premiumfoder til hund og kat. Vi håber sådan på, at der kommer sne i Danmark, for vi har en hamrende smart batteridrevet sneslynge til en super lav pris klar til jer i varehusene.

Mit Biltema er en omgående succes

Udviklingen på den digitale front er ligeledes massiv, og i foråret lanceredes «Mit Biltema», som allerede nu har rundet de 100.000 brugere. Senere på året kommer der en ny topmodenre app – virkelig «state of the art» samt en «Køb og Hent» løsning, hvor du kan bestille varerne på biltema.dk og derefter er varerne klar til afhentning i dit lokale varehus.

«Vi har oplevet en fantastisk sommer med ny rekordomsætning, og det gælder hele koncernen. Mere end 13 millioner betalende kunder og en omsætning på mere end 3 milliarder svenske kroner i sommerperioden giver os bare mere blod på tanden, og med de nye tiltag, så kan vi næsten ikke få armene ned», slutter Jacob Møller.

Om Biltemakataloget
Kataloget er kernen i Biltemas markedsføring, og indeholder mere end 19 000 forskellige varer indenfor kategorierne bil-MC, værktøj, byggeri, hjem, kontor-multimedia, fritid og båd. Den indeholder også en oversigt over Danmarks 11 varehuse, købsinformation, information om miljø- og samfundsansvar, cafemenu og anden nyttig information. Kataloget udkommer 2 gange om året. Biltemas faste lave priser holder minimum et halvt år, hvilket giver kunderne en sikkerhed for, at priserne ikke ændrer sig umiddelbart efter købet. Varehuskæden ønsker at kunne tilbyde kvalitetsvarer til bedst mulig pris med den enkle filosofi, at dårlig kvalitet er for dyrt købt. Biltema handler altid direkte ved producenterne og undgår dermed fordyrende mellemled. Hele sortimentet findes også på www.biltema.dk


Om Biltema Original reservedelskataloget
Med konceptet Biltema Original tilbyder varehuskæden prisbillige reservedele i samme kvalitet, udførelse og funktion, som den del bilproducenten oprindelig har monteret. I sortimentet findes udvalgte reservedele til næsten 6000 bilmodeller produceret mellem 1946 og 2019. Biltemas reservedele og leverandører er nøje utvalgt for å opfylde de kvalitetskrav, som man forventer af en Biltema Original reservedel. Biltema satser kraftigt på reservedele og har for første gang lavet et separat reservedelskatalog.