Rift om p-pladser fra morgenen

Rift om p-pladser fra morgenen

Biltema åbnede fredag morgen med kø af kunder, fyldte p-pladser og 500 smurte rundstykker.

Tekst af Jesper Wind, Herning Folkeblad

Fredag morgen åbnede det, der er mændenes Ikea i Herning. Da slog Biltema dørene op for et varehus, der er fyldt med alt tilbehør til bilen, fritiden, haven og meget andet. Helt fra åbningen måtte mange kunder gå et stykke vej for at komme ind i varehuset på Åvænget i Hernings østlige del. De omkring 100 nye parkeringspladser blev hurtigt fyldt og kunderne måtte finde plads til bilen hos naboerne Elgiganten, Jem & Fix og Bauhaus.
Jeg har sagt undskyld til mine naboer allerede, fordi vi nok måtte låne nogen af deres p-pladser. Jeg har været ude og tælle vores p-pladser, og der er omkring 100, fortalte varehuschef Cengiz Kan, der stod klar ved indgangen til at tage mod kunderne.

Budt velkommen

Reaktionen fra de andre store varehuse i området har været positive ved Biltemas ankomst.
De har været herovre og se den nye butik og budt os velkommen. De sagde, at de har glædet sig til, at vi kom. Vi er både konkurrenter og kolleger, men vores fælles mål er at området her i den østlige del af Herning bliver endnu bedre, sagde Cengiz Kan, der som gave blandt andet har fået vin af naboerne.

74721

Biltema, der med åbningen i Herning nu er oppe på at have 15 varehuse i Danmark, kører normalt ikke med tilbud, men Cengiz Kan fortalte, at han havde tryglet og bedt om at få lov til at køre med tilbud ved åbningen.
Det gav pote, kunne Cengiz Kan se, da kædens it-ansvarlige Martin Jørgensen kom med en lille gave.

Det var et indrammet billede af den første kassebon, der blev udskrevet på åbningsdagen. En kunde havde klokken 08.07 købt for 618,70 kroner. Med i købet var et bakkamera til halv pris.
Det bakkamera bliver det helt store hit i dag, sagde Cengiz Kan.

Stemningsbilleder fra åbningen