Biltema Kalundborg varehuschef og medarbejderne glæder sig

Biltema Kalundborg varehuschef og medarbejderne glæder sig

Byggeriet af Biltema på Stejlhøj er stort set færdigt og varehuschef Dennis Daugaard og de mange ansatte glæder sig rigtigt meget til at slå dørene op lørdag d. 1. oktober. Opsætningen af inventar er begyndt.

Tekst af Jens Nielsen, TV-Kalundborg.dk

Der er mere end hektisk aktivitet i det 6.800 m2 store Biltema varehus på Stejlhøj. Håndværkerne arbejder på de sidste detaljer, og varehuschef Dennis Daugaard har fået nøglerne til det nye store varehus.

Mandag begyndte selve indretningen, flere hundrede paller med inventar bliver kørt rundt og en lang række af medarbejdere, både nyansatte og ansatte fra andre afdelinger, arbejder på højtryk for at få samlet reoler og hylder så de er klar til at stille varer på. For lige om lidt ankommer 1500 paller med varer, der skal sættes på plads.

”Det er en fed virksomhed at komme ind i, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, vi har fået ansat nogle super gode medarbejdere med gejst og gåpåmod og faktisk så modtager vi stadigvæk ansøgninger, men lige nu er der ansat 30 medarbejdere,” fortæller varehuschef Dennis Daugaard, som kommer fra et job som souschef i Bauhaus.

”Lige den fase vi er i nu, føler jeg mig godt tilrette i, det har jeg prøvet flere gange før, her er farven bare blå, men det er da klart, at når man står med et næsten 7000 m2 stort butikslokale og der begynder at bakke lastbiler til med inventar, så er der lige en udfordring med at få det stillet rigtigt første gang, så vi ikke skal flytte rundt med det mere end højst nødvendigt,” fortsætter varehuschefen.

Medarbejderne glæder sig til at komme i gang

Blandt de mange nye medarbejdere som er ansat i Biltema Kalundborg, er Sofie Lindberg som skal arbejde i varehusets café.

”Jeg er uddannet butiksassistent og har arbejdet i en delikatesse før, så jeg tænkte at det var en fed mulighed at starte op mens det hele er nyt, og være med til at åbne det fra bunden, jeg glæder mig til at komme i gang” fortæller hun.

Fra job på et bosted til Biltema

Louise Kristensen Kalundborg er også en af de nyansatte hos Biltema Kalundborg. Hun kommer fra et job på et bosted for hjerneskadede.

”Jeg trængte til at der skulle ske noget nyt, så det her er bare noget helt andet og så synes jeg bare det er fedt at være med til at bygge en helt ny forretning op,” fortæller Louise Kristensen, og fortsætter,

”Jeg har været i forretning før og det med at have kundekontakt det var noget af det jeg savnede, så jeg glæder mig helt vildt.”

19.000 varenumre

Det nye varehus kommer til at huse hele Biltemas store varesortiment på cirka 19.000 produkter. Med produkter inden for både Bil-MC, Båd, Cykler, Fritid, Hjem, Kontor-Multimedia, Byggeri, Bilpleje og Værktøj, er der noget til alle i familien. Der venter også kunderne en familievenlig café, hvor man kan stille sulten.

Biltema i Kalundborg er koncernens tredje varehusåbning i år. Før sommerferien blev snoren klippet til nye butikker i Thisted og Herning, og varehuset i Kalundborg er Biltemas 16. af slagsen i Danmark. 

Fotos af Jens Nielsen, TV-Kalundborg.dk