Biltema løfter sløret for store vækstplaner

Biltema løfter sløret for store vækstplaner

Som en del af virksomhedens ekspansive vækstplan afslører Biltema, at man inden for halvandet år vil opføre 16 nye varehuse i Norden – heraf fire i Danmark.

I 2021 slår detailgiganten Biltema dørene op til fire nye varehuse i henholdsvis Herning, Thisted, Kalundborg samt i Nykøbing Falster i foråret 2022. De fire nye varehuse i Danmark er en del af virksomhedens ambitiøse vækstplan, der blandt andet indebærer, at Biltema inden sommeren 2022 åbner dørene til 16 nye varehuse i Norden.

 

25 varehuse i Danmark

Inden 2025 er ambitionen, at de nuværende 13 varehuse i Danmark skal blive til 25. Til hvert af de nye varehuse skal der ansættes mellem 25 og 60 nye medarbejdere.

I øjeblikket går salget forrygende, og over hele Danmark oplever vi, at folk tager utroligt godt imod os. Det er samtidigt pragtfuldt, at vi kan være med til at skabe en masse lokale arbejdspladser i varehusene. Gennem de seneste år har vores regnskaber udelukkende vist fremgang både i omsætning og på bundlinjen, og vi forventer, at den trend fortsætter i de kommende år, siger Biltemas CEO.

Sideløbende med opførelsen af de 16 nye varehuse udvides Biltemas hovedlager i Halmstad med mere end 100.000 kvadratmeter. Lageret forventes ligeledes at stå klar i sommeren 2022.

950x580px-vækstplaner_v2.jpg

 

Biltema er en af Nordens største kæder af detailforretninger med 152 varehuse fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor og teknik, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk