Gratis rundstykker, slush-ice og værdikuponer: Biltema Roskilde åbner med et brag

Gratis rundstykker, slush-ice og værdikuponer: Biltema Roskilde åbner med et brag

Lørdag den 2. november slår Biltemas største varehus dørene op i Roskilde. Det sker med stor åbningsfest med 500-kroners værdikuponer til de første 100 kunder, gratis kaffe og rundstykker til alle og slush-ice til børnene.  

Der er knald på forberedelserne hos Biltema Roskilde, hvor over to kilometer reoler skal sættes op og mere end 400.000 varer skal pakkes ud inden åbningen lørdag den 2. november. Det fortæller Steven William Bradley, der er varehuschef i den nye mega-Biltema Roskilde:

 – Der er run på lige nu, men vi skal nok blive klar! Vi har lige nu fået assistance af Biltema-folk fra hele landet og endda ti fra Sverige også, så vi kan nå at komme i mål.

Varehuset i Roskilde bliver med sine 8.000 kvadratmeter det største Biltema-varehus i landet, og forventningerne er store.

 – Vi glæder os til at byde folk velkommen i et moderne varehus, hvor der er godt med luft mellem reolerne, spændende udstillingsområder og et lækkert cafémiljø, siger Steven William Bradley.

Åbningsfest med gratis rundstykker og slush-ice

For at markere åbningen den 2. november har Biltema Roskilde planlagt en hel dag fyldt med aktiviteter. Snoren klippes af borgmester Thomas Breddam klokken 9.00, men allerede fra klokken 8.00 vil der blive serveret gratis kaffe på parkeringspladsen. Og der er god grund til at møde op tidligt – de første 100 kunder får nemlig en gratis værdikupon på 500 kroner til brug i Biltema.

Efter åbningen vil der fra klokken 9.00-11.00 være gratis kaffe og rundstykker til alle besøgende. Fra 13.00-15.00 er der gratis slush-ice til børnene, og hele dagen vil der være sjove konkurrencer, hvor man blandt andet kan vinde en børnecykel til en værdi af 2.000 kroner. Fem heldige kunder kan også vinde hele deres køb, når der i løbet af dagen bliver udtrukket fem kasseboner. 

 Steven William Bradley og hans kolleger håber at se så mange som muligt til dagen.

 – Vi har set frem til den her dag i over et år, så vi glæder os til endelig at få indviet vores nye varehus. Og så håber vi at se så mange som muligt på dagen, så vi kan få et brag af en åbningsfest.

 Åbningsfesten finder sted lørdag den 2. november fra klokken 8.00-20.00 hos Biltema Roskilde på Industrivej 64.

 Biltema er en af Nordens største kæder af detailforretninger. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor og teknik, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk

Halvanden uge på 30 sekunder

Følg i videoen etableringen af varehuset i Roskilde så det kunne blive klart til åbningen 2. nov. kl. 9.