Biltema Thisted åbner på lørdag

Biltema Thisted åbner på lørdag

Vi bliver helt klar til åbningen på lørdag den 19. februar kl. 08.00.

Klargøringen af varehuset på Uglevej 6 i Thisted er inde i opløbssvinget, og vi er helt sikre på, at vi kommer i mål med et toptrimmet varehus. Vi arbejder hårdt og længe, men vi kan li’ det, og vi glæder os til at hilse på vores nye kunder på lørdag.

Lørdag morgen klokken 8 bliver snoren klippet af Thisteds borgmester Niels Jørgen Pedersen. Når snoren er klippet er der fri adgang til Danmarks flotteste Biltema varehus med 19.000 varer til lave priser plus en top moderne café med nye og lækre menuer – naturligvis også til Biltemas kendte lave priser.

Vi giver kaffe og rundstykker til de morgenfriske kunder.

Vi ses.

Team Biltema Thisted

 

950x580px_thisted-aabningsavis_WEB.jpg

Se åbningstilbudene i Biltema Thisted her.

Bemærk, at åbningstilbudene kun gælder i Biltema Thisted fra. 19. februar til og med 27. februar 2022 og så længe lager haves. 

 

På få år er Biltema-navnet slået fast i Danmark som et anerkendt varemærke, hvilket kan aflæses i den solide fremgang, vi oplever i disse år. I Danmark er der lige nu 15 Biltema varehuse og flere er på vej - i norden er der mere end 150 varehuse. Biltemas koncept bygger på at tilbyde et bredt varesortiment for både familier og professionelle kunder til faste lave priser.

Se mere på www.biltema.dk.