Biltemas Mips-hjelm får højeste karakter af Folksam

Biltemas Mips-hjelm får højeste karakter af Folksam

Cykelulykker sker alt for ofte. Folksam som er et af Sverige største forsikringsselskaber ønsker at bidrage til et mere sikkert liv i trafikken og har derfor testet 27 forskellige cykelhjelme på det europæiske marked og undersøgt deres sikkerhedsniveau gennem fem forskellige crashtest.

Cykelhjelmens betydning

Ulykkesstatistikker viser, hvor vigtigt det er at bruge en cykelhjelm. To af tre hovedskader, der blev påført i en cykelulykke, kunne have været undgået, hvis cyklisten havde båret en hjelm. I næsten halvdelen af ​​alle dødsfald havde cyklisten overlevet, hvis en hjelm var blevet brugt i ulykken.

Højeste karater til Biltemas Mips-hjelm

I Folksams test af cykelhjelme får Biltemas Mips-hjelm ikke kun den højeste karakter, men er også den billigste blandt alle hjelme i klassen. Folksams "Good Choice" -mærkning betyder, at produktet har bestået de test, det er blevet underkastet, og er således bedre end andre produkter, der ikke modtog den samme pris.

”Det viser sig igen, at vores produkter opfylder de højeste standarder. Vi er stolte over endnu en gang at bevise, at høj kvalitet ikke kræver en høj pris, ”siger Jacob Borring Møller, administrerende direktør hos Biltema.


Folksams test af cykelhjelme
Forskningsrapport - Folksams test af cykelhjelme til unge og voksne 2020