Den store guide til ethvert hjem er lige på trapperne

Den store guide til ethvert hjem er lige på trapperne

Detailgiganten Biltemas store katalog er netop nu på vej til de danske husstande. Den sikre efterårsbebuder byder på næsten 700 siders inspiration og mere end 900 produktnyheder.

Rigtig mange danskere har fået mod på at reparere frem for at smide ud og erstatte med nyt. Et princip som altid har været en del af Biltemas DNA. Derfor udvikles der hele tiden produkter, som gør det nemmere at reparere selv, og med fokus på dette samt et par andre af tidens trends – udendørs oplevelser og hjemmehygge – sender Biltema sit nye efterårskatalog på gaden allerede den sidste uge i juli.

Under coronapandemien er hjemmet blevet en vigtigere og endnu mere værdsat base for mange. Komforten i hjemmet er derfor også blevet mere betydningsfuld end nogensinde, og det understøtter Biltema, som i det nye katalog har udvidet produktsortimentet med blandt andet en lang række produkter, der er forbundet til hjemmets trådløse netværk.

62206

Nogle af de spændende nye produkter er Smart Home-serien, der blandt andet byder på et stort udvalg af lyskilder, hvor man nemt kan styre belysningens nuancer og styrke ved hjælp af en app til mobilen. Man kan også programmere lyset til at tænde og slukke på et bestemt tidspunkt, siger Jacob Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

Bæredygtige valg

Der bliver tænkt bæredygtigt, når nye produkter bliver udtænkt, og læser man koncernens nyligt udsendte bæredygtighedsstrategi, er det tydeligt, at der er høje ambitioner.

62205

Mange af de nye produkter i kataloget er lavet af miljøvenlige materialer. Der er for eksempel rengøringsredskaber med håndtag af bøg fra bæredygtigt skovbrug. For gør-det-selv-folket lancerer har vi også vores 10,5 volts MultiX-værktøjssæt, hvor alle værktøjer er kompatible med et enkelt opladeligt batteri, og som er et meget bæredygtigt valg, siger Jacob Møller.

Biltemas nye katalog udsendes til mere end en million husstande i Danmark og kan også læses online.

 

Biltema er en af Nordens største kæder af detailforretninger med mere end 150 varehuse i Norden. I dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, cykler og elcykler, båd, fritid, hjem, kontor og teknik, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk