Detailgigant effektiviserer med ny logistikpartner

Detailgigant effektiviserer med ny logistikpartner

En enorm aftale om international spedition er indgået mellem detailkæden Biltema og den tyske logistikekspert DB Schenker. Samarbejdet medfører forbedret logistik og dermed lavere omkostninger og mindre klimabelastning.
Biltema, der forhandler produkter og tilbehør til biler, byggeri, fritid, både og meget mere, har valgt DB Schenker som koncernens nye logistikpartner. Evalueringen af potentielle speditionsvirksomheder har været omfattende og grundig og førte i sidste ende til, at den nordiske detailvirksomhed Biltema har indgået en enorm aftale med DB Schenker. Deutsche Bahns datterselskab overtager dermed al spedition af varer fra Biltemas leverandører verden over.
 
Ifølge Biltema CEO, fortsætter virksomhedens solide vækst, og Biltema har i dag en meget stærk position på det nordiske marked. For at optimere transporten og få en mere klimavenlig løsning har detailgiganten set sig om i markedet efter en ny logistikpartner. Biltema samarbejdede indtil nu med virksomheden Agility. 
 
For at vi kan fortsætte vores vækst og udvikling, har vi brug for en partner, der kan levere digitalt moderne logistiksystemer og er i stand til at holde trit med vores udbud og efterspørgsel, hvilket DB Schenker i høj grad er. DB Schenker opfylder samtidig vores behov i forhold til korrekt håndtering af vores massive godsmængde under transport – hvilket yderligere reducerer vores miljøpåvirkning ved at skære ned på antallet af ture, siger Biltema CEOén. 
 

Udvikle os sammen

DB Schenker er klar til at komme i gang med det nye samarbejde. 
 
Vi er stolte af at komme ind som partner for Biltemas globale transport. Vi ser nu frem til et langsigtet samarbejde, hvor vi sammen kan fortsætte med at udvikle logistik og reducere miljøpåvirkningen. Sammen med Biltema vil vi fokusere på de digitale løsninger og løbende udvikle vores del af Biltemas forsyningskæde, siger Mats Grundius, der er Head of Cluster Sweden, Danmark and Island i DB Schenker. 
 
Det moderniserede supply chain-system sikrer effektivitet og en mere miljøvenlig transport, der nedbringer Biltemas omkostninger til søfragt med 50 procent.
 
 
Biltema er grundlagt i Linköping, Sverige, i 1963 og har 150 varehuse fordelt i Sverige, Norge, Finland og Danmark og 5000 ansatte på verdensplan. Virksomhedens lagerfaciliteter ligger i Halmstad på Sveriges sydvestlige kyst. Al distribution til Biltema-butikker koordineres fra Halmstad – med lastbiler, skibe og tog. For mere information, besøg  biltema.dk
 
DB Schenker er en af verdens førende udbydere af globale logistikløsninger med over 75.800 medarbejdere på omkring 2000 lokationer i hele verden. DB Schenker støtter op om international industri og handel med global udveksling af varer via landtransport, verdensomspændende luft- og søfragt, kontraktlogistik og supply chain management. www.dbschenker.dk