Detailgigant opruster i nyt katalog med reservedele til over 6000 bilmodeller

Detailgigant opruster i nyt katalog med reservedele til over 6000 bilmodeller

Biltema Original-kataloget er 228 sider med reservedele til mere end 6000 bilmodeller. Med det nye katalog cementerer detailgiganten sin position som en af Nordens største forhandlere af biltilbehør.

Biltemas varesortiment spænder i dag over mere end 19.000 forskellige varenumre og dækker meget mere end bilprodukter. Navnet afslører dog fortsat, hvordan det hele startede for 58 år siden.

I 1963 startede Biltema med at sælge reservedele og tilbehør til biler for en brøkdel af, hvad originale reservedele kostede. Siden er kataloget Biltema Original, der er spækket med specialværktøj og reservedele til mere end 6000 bilmodeller, kun vokset, og den nye udgave, der netop er sendt ud i postkasserne til husstande med bil, er på hele 228 sider.

– Selv om vi nu tilbyder meget mere end produkter til biler, er det ekstremt vigtigt, at vores store udvalg i reservedele og biltilbehør stadig er tydeligt, så vi hjælper vores mange gør-det-selv-kunder godt på vej. Vi har aldrig før haft så mange varenumre i Biltema Original-kataloget, som næsten er blevet 50 sider større end sidste år, siger Jacob Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

Større fokus på specialværktøj

I tidernes løb er specialværktøj til reparation af biler kommet ned i fornuftige priser, hvilket gør det attraktivt for den helt almindelige gør-det-selv-kunde at reparere og vedligeholde sin bil selv. I det nye katalog er der specialværktøj i alle afskygninger.

/

Vi har prioriteret at bruge ekstra plads i kataloget på specialværktøj og på at rådgive om, hvilke værktøjer, der kan løse forskellige opgaver. Og vores store fokus på området har indtil videre været en succes, siger Jacob Møller.

Udover reservedele og specialværktøj til biler indeholder Biltemas varehuse produkter inden for bil og båd, fritid, hjem, kontor/multimedia, byggeri, bilpleje og værktøj.

 

Biltema er med mere end 150 varehuse en af Nordens største kæder af detailforretninger. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor/multimedia, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk