Første spadestik til et af Danmarks største Biltema varehuse i Thisted blev taget 27. april kl. 12.00

Første spadestik til et af Danmarks største Biltema varehuse i Thisted blev taget 27. april kl. 12.00

Det blev ikke et helt almindeligt spadestik. Et spadestik er måske en mindre underdrivelse. Med vanlig Biltema-effektivitet havde vi sørget for, at det bliv en ordentlig skovlfuld. Vi havde nemlig fået en gravko stillet til rådighed og med vores direktør ved styrepinden, fik den fuld gas fra starten.

Til stede til begivenheden var Thisted Kommunes borgmester, viceborgmester, kommunaldirektør og direktøren for teknik, erhverv og beskæftigelse. Byggeriet er nu i fuld gang til vores nye Biltema varehus.

950x580_thisted_spadestik_body2.jpg

-Fra venstre: Operationsmanager Patrick Persson, Biltema DK, Marketingchef Jens Stig, Biltema DK, Morten Dinesen, Biltema Real Estate, Admin. direktør Jacob Borring Møller, Biltema DK, viceborgmester Niels Jørgen Pedersen, borgmester Ulla Vestergaard, Direktør for Teknik, Erhverv og Beskæftigelse Mogens Kruse Andersen, Thisted, og Ulrik Andersen, kommunaldirektør Thisted. (Fotograf: Ole Iversen)

Varehuset på Uglevej 6 i Thisted bliver det 14. varehus i Danmark. Vi har længe haft øje for det spændende område i og omkring Thisted, og vi er helt klar over, at Thisted er et virkelig godt sted for Biltema at etablere sig. Udfordringen har været, at vi selv vil bygge vores varehuse, og derfor giver det naturligvis nogle udfordringer i form af egnede byggegrunde. Da muligheden for at købe grunden på Uglevej, slog vi derfor omgående til.

Målet er nu at nå 25 varehuse i Danmark inden for en overskuelig årrække. Med Thisted som det første i 2022 er der således åbnet for, at der yderligere bliver åbnet 5 nye varehuse i Danmark næste år. De 3 er bekræftet med beliggenhed i henholdsvis Herning, Kalundborg og Nykøbing Falster.

950x580px_thisted_spadestik_body.jpg

Med sine ca. 6.600 kvm bliver varehuset i Thisted et af Danmarks største Biltema varehuse, og det bygges efter et helt nyt koncept. Topmoderne, gennemtænkt og miljørigtigt byggeri med solceller på taget og rigtig mange andre miljørigtige tiltag. Indvendigt bliver indkøbsoplevelsen i absolut topklasse, og der venter også kunderne en familievenlig café med Biltemas kendte lave priser.

Vi glæder os til, at vi kan byde kunderne velkommen til et af Danmarks største Biltema varehuse i midten af februar 2022.