Overvældende interesse for job i ny Biltema

Overvældende interesse for job i ny Biltema

Cirka 100 dage før åbningen af Biltema i Kalundborg har varehuschef Dennis Daugaard ansat de 12 fuldtidsansatte, han skal bruge. Efter sommerferien skal han i gang med at finde mindst lige så mange deltidsansatte, og bunken af ansøgninger bugner allerede.

Når Biltema Kalundborg åbner den 1. oktober og åbner dørene for de første kunder i det nye Biltema på Stejlhøj, vil de blive mødt af 25-30 ansatte. Så meget personale kræver det nemlig at bemande det 6800 m2 store varehus.
Heldigvis ser det ikke ud til at blive noget problem at finde de nye medarbejdere. Tværtimod. Varehuschef Dennis Daugaard har netop underskrevet den sidste af ansættelseskontrakterne med de 12 fuldtidsansatte, og imens strømmer det ind med ansøgninger fra folk, der er interesserede i en af de cirka 15 deltidsstillinger.

- Jeg er meget overvældet over den store interesse, vi er blevet mødt med her i Kalundborg lige fra begyndelsen – og nu også når det kommer til antallet af ansøgere. Det er helt vildt. De seneste par år har det været svært for detailhandlen at skaffe personale, men sådan har det heldigvis slet ikke været i Kalundborg. Faktisk har der været så mange yderst kvalificerede ansøgere, at det har været virkelig svært at vælge, siger Dennis Daugaard.

Efter en kort og tiltrængt sommerferien må varehuschefen dog atter i gang med at træffe svære valg, når han skal finde sine nye deltidsansatte i den voksende bunke af ansøgninger.

Selv om Biltema først åbner i efteråret, får han brug for de ansatte en måneds tid før. Dennis Daugaard får nemlig nøglerne til varehuset i begyndelsen af september, og så skal de mere end 19.000 forskellige varer pakkes ud og sættes på plads. Det er er kæmpe arbejde, som udover de lokale ansatte kræver assistance i form af 40 til 50 ansatte fra andre Biltema filialer.

- Vi har stadig meget, der skal nås inden åbningen. Men jeg kan næsten ikke vente til at se det færdige resultat. Det bliver et helt fantastisk varehus, siger han.

Biltema i Kalundborg er koncernens tredje varehusåbning i år. Før sommerferien blev snoren klippet til nye butikker i Thisted og Herning, og varehuset i Kalundborg er Biltemas 16. af slagsen i Danmark. Vokseværket er resultatet af en ambitiøs vækststrategi med et mål om at nå 25 danske butikker inden udgangen af 2025.