Første spadestik til Biltemas nye varehus er taget

Første spadestik til Biltemas nye varehus er taget

Biltemas Direktør Jacob Borring Møller tog mandag d. 7 januar, første spadestik til det kommende varehus i Roskilde. Det gjorde han sammen med Roskildes borgmester Joy Mogensen og Operation Manager Lars Aagesen.

Det bliver Biltemas største varehus i Danmark - på hele 7500 kvadratmeter, heraf 5500 kvadratmeter butiksområde. Og det skal betjenes af 40-50 medarbejdere. Topmoderne gennemtænkt miljørigtigt byggeri med solceller på taget og rigtigt mange andre miljørigtige tiltag. Indvendigt bliver indkøbsoplevelsen i absolut topklasse, og der venter også kunderne en familievenlig café med Biltemas kendte lave priser.

-Vi har gennemgået udbudsmaterialet, og vi vil have butikken her i Roskilde til at ligne vores nyeste svenske og norske butikker på en prik. Det er derfor, det har trukket lidt ud med at komme i gang i Roskilde, siger direktør Jacob Borring Møller, som forventer at få nøglerne til butikken den 22. oktober, og så står den på åbning den første weekend i november.

Ved opbygningen af Slagelse varehuset lavede Biltema et godt samarbejde med det lokale jobcenter for at finde nye medarbejdere, og Jacob Borring Møller forventer at gøre det samme i Roskilde.

-Vi har allerede talt om det med kommunen, og det tror jeg kommer til at køre rigtig godt, siger direktøren, som kalder Roskilde for navlen af Sjælland.

-Vi regner med 20 Biltemabutikker i Danmark, og Roskilde er meget central for os, siger han.

Borgmester Joy Mogensen ser frem til etableringen af varehuset og forventer, at der bliver nogle trafikale udfordringer, der skal løses inden det hele går løs. Hun lover, at der bliver skabt bedre forhold for alle i området.

 

Biltema er med 140 varehuse en af Nordens største kæder af detailforretninger. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor og teknik, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på Biltema.dk