Vi bliver klar til åbning i Herning

Vi bliver klar til åbning i Herning

Byggeriet af Biltema i Herning er næsten færdigt, og detailgiganten har derfor netop sat åbningsdato på det nye varehus. Det bliver Store Bededag, at kunderne første gang får mulighed for at få et kig inden for.

Herningenserne har måtte vente længe på deres nye Biltema. Coronaepidemien og den efterfølgende knaphed på byggematerialer betød, at den forventede åbning i 2021 blev udsat. Men nu er det så vidt. Det 6800 m2 store varehus står næsten færdigt på arealet på Åvænget 19, og den 13. maj inviteres de første kunder inden for.

Varehuschef Cengiz Kan glæder sig. Han begyndte i jobbet ved årsskiftet og har siden haft travlt med at ansætte de flere end 30 medarbejdere, der lige om lidt trækker i arbejdstøjet for at få alle varerne på hylderne inden åbningen.

- Det bliver så spændende, og jeg kan næsten ikke vente. Det bliver kulminationen på mange måneders hårdt arbejde, og jeg glæder mig til at vise alt det frem, som vi har lavet. Det er virkelig en flot butik, siger varehuschefen.

Cengiz Kan har de sidste 20 år arbejdet i Salling Group som blandt andet salgschef i Føtex i Viborg og sektionschef i Bilka i Herning, men han har altid haft et mål om at blive varehuschef, inden han fyldte 40. Og det når han lige akkurat. Han er nemlig netop rundet 40 år den 10. april.

Det nye varehus kommer til at huse hele Biltemas store varesortiment. Med cirka 19.000 produkter inden for både Bil-MC, Båd, Cykler, Fritid, Hjem, Kontor-Multimedia, Byggeri, Bilpleje og Værktøj er der noget til alle i familien. Der venter også kunderne en familievenlig café, hvor man kan stille sulten.

Varehuset bliver Biltema nummer 15 i Danmark.