119,-

Selepude

Art. 39-814

Køb & Hent

Afgiv din ordre nu og afhent dine varer i dit Biltema varehus allerede efter to timer.
Sådan fungerer Køb & Hent
Behagelig selepude til børn mellem 15 og 36 kg (fra ca. 4-12 år). Godkendt iht. ECE R44/04 gruppe 2–3. Testet og godkendt af VTI (Statens väg- och transportforskningsinstitut). Forsynet med bæltestyring og udskifteligt betræk. Betrækket til selepuden kan tages af og vaskes. Selepuden kan anvendes i alle biler med 3-punkts seler, som er godkendt iht. ECE R16 eller tilsvarende standard. Puden er kun beregnet til fremadvendt brug på både for- og bagsæder.

VIGTIGT
Hvis bilen har en aktiveret airbag i passagersiden, skal barnet være mindst 140 cm højt for at kunne sidde på forsædet. Placer puden på sædet, og før selen som vist på billedet. OBS! Sørg for, at barnet sidder med ryggen mod bilens ryglæn, inden selen spændes. Selen skal gå over barnets skulder og IKKE over halsen. Det er lige så vigtigt, at selen går under armlænene som vist på billedet. Lad aldrig et barn være uden opsyn på selepuden og foretag ikke ændringer af selepuden.

ADVARSEL!
Ved hård belastning af selepuden, f.eks. et kraftigt stød eller kollision, skal selepuden udskiftes med en ny, for at sikkerheden kan garanteres.

Relaterede produkter