Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Autostole og sikkerhedsartikler til børn

Når du har børn i bilen, skal både sikkerhed og komfort være i top.
Hos Biltema finder du autostole og -sæder i høj kvalitet til lave priser, så de mindste sidder godt og trygt på bagsædet.
Vi fører også bagsædespejle, så du kan holde øje med aktiviteten, selv hvis du benytter bagudvendt autostol.
Derudover finder du også diverse artikler der beskytter interiøret i bilen mod beskidte støvler og fedtede fingre. 

 

Godkendte autostole med sikkerhed og komfort

Når børnene skal med i bilen, skal de sidde godt og sikkert, så du kan koncentrere dig om at køre. De fleste børn i bil skal benytte autostol eller -sæde de første 7-8 år, så det kan godt betale sig at købe en ordentlig stol.
For alle børn under 135 cm gælder det nemlig, at de skal sidde i en EU-godkendt autostol under køreturen, og være forsvarligt fastspændt. Vi fører autostole der overholder højeste sikkerhedsstandard og er godkendt til brug i hele EU, og alle vores stole og sæder er testet og kvalitetssikret af uvildig tredjepart.

 

Hold øje med aktiviteten på bagsædet

De helt små børn i bilen skal helst sidde i en bagudvendt autostol, da den beskytter nakken bedst mod de pludselige ryk, der kan opstå i trafikken.
Mange fravælger den bagudvendte autostol, da den ikke giver mulighed for at holde øje med barnet under kørsel.
Men med et af vores smarte bagsædespejle kan du overholde anbefalingerne, og samtidig holde øjenkontakt med din dyrebare last.
Bagsædespejlet fås i forskellige størrelser og udformninger, og monteres nemt og hurtigt på bagsæderækken, så du via bilens bakspejl får mulighed for at overvåge dit barns aktivitet i bilen.