Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hold øje med dit barn - også i bagudvendt barnesæde

Hvis dit barn sidder i et bagudvendt barnesæde - altså med ansigtet bagud i bilen - er det svært for dig at følge med i, hvad der foregår på bagsædet.
Som forælder er du hele tiden særligt opmærksom på, hvordan humøret nu er hos den lille, men den manglende mulighed for øjenkontakt kan skabe utryghed for jer begge.
Her kan et bagsædespejl være løsningen for jer.  

Hold fokus på trafikken

Din primære opgave, når du kører bil, er selvfølgelig at holde øje med trafikken.
For at undgå at du skal tage øjnene af vejen i længere tid ad gangen, kan du med fordel benytte et bagsædespejl, der lader dig holde øje med barnet gennem bilens bakspejl.
Med et babyspejl monteret på bagsædet, kan du altså holde et øje på situationen bagved dig, helt uden at fjerne fokus fra trafikken.
Bagsædespejlet er derfor en sikker og praktisk løsning på den manglende øjenkontakt, som kan give anledning for bekymringer under køreturen.

 

Sikkert barn - sikker køretur

FDM anbefaler, at børn op til 3-4 år anvender en bagudvendt barnestol i bilen, da barnet frem til denne alder er særligt sårbare over for de ryk og stød, der typisk opstår i forbindelse med en kollision.
Mange fravælger dog den bagudvendte model, da det ikke er muligt at holde øje med barnet i samme grad som ved benyttelse af en fremadvendt autostol.
Med et bagudvendt barnesæde sikrer du dit barn bedst i tilfælde af, at uheldet er ude - og med et babyspejl, der let monteres på bagsædet, kan du nemt holde øje med den lille guldklump, selvom han/hun kigger ud ad bilens bagrude.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.