Sædebeskyttelse til bilen

Mudrede støvler og små fodaftryk på indtrækket i bilen er noget, de fleste forældre med små børn kender til. I en travl hverdag kan det imidlertid være svært at finde tid og ikke mindst overskud til at rengøre bilen efter hver eneste legeaftale, skovtur, strandtur mv.

Hos Biltema finder du et stort udvalg af sædebeskyttere og underlag til autostole, så du fremover ikke behøver at bekymre dig om mudder og sand på bilsæderne, men i stedet kan bruge din tid og energi på det, der er vigtigt. Se hele sortimentet her.

Sædebeskyttere til alsidig brug

I Danmark regner det i gennemsnit hver tredje dag. Det bliver til rigtig meget mudder - og hvis du har små børn, vil en del af det sikkert ende på indtrækket i din bil, medmindre du gør støvlerne grundigt rene, inden du sætter dit barn ind i bilen. Men hvor mange af os gør egentlig det?

Hos Biltema har vi et stort udvalg af sædebeskyttelse og underlag til autostole, så du slipper for at tørre sæderne af hver gang, du henter dit barn i børnehave eller I skal ude at køre. Er du håndværker, sportsudøver eller hundeejer kan en sædebeskytter ligeledes vise sig at være en god investering.

Biltemas udvalg tæller både enkelte sædebeskyttere, der hænges rundt om nakkestøtten på forsædet, så du undgår fodaftryk på bagsiden af forsædet, heldækkende sparkebeskyttelse til forsædet og underlag til hele bagsædet. Sidstnævnte er samtidig enormt anvendelig, hvis du har en hund, som er vant til at sidde på bagsædet - eller hvis I skal en tur på stranden, på picnic i skoven, til koncert i det fri (etc.) og mangler et underlag at sidde på.

 

Valg af sædebeskyttelse

Hvilket underlag, du skal vælge, afhænger helt og aldeles af dit behov. Skal du blot køre dit barn til og fra børnehave, vil en enkelt sædebeskytter til at hænge om nakkestøtten på forsædet i mange tilfælde være nok. Har du flere, lidt større børn kan det være en fordel at vælge et underlag, der dækker hele bagsædet, så du slipper for at gøre hele bagsædet rent, når I har været på udflugt i det fri. Er du i tvivl, er du meget velkommen til at spørge os til råds.

4 Søgeresultater