Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lader og opladningskabler til elbil

Søger du ladekabler til elbilen eller hybridbilen? Find det rigtige opladningskabel til din bil nemt og hurtigt ved at søge på din nummerplade. Husk at du kan købe dit kabel som Køb & Hent - så bliver det ikke nemmere. Biltema har lader og kabler til en lang række elbiler i de mest brugte modeller her i Danmark.
Et nyt kabel kan være dyrt, men hos Biltema finder du den bedste kvalitet til prisen.

Vi har kabler med autolås og til både bil og ladestation. Du finder ladekabler til både elbil og hybridbiler her. Se Biltemas sortiment af ladekabler til elbiler lige her på siden.

 

Lader og opladningskabel til elbilen derhjemme og på farten

Du kan have brug for ladekabler i både type to og tre afhængig af hvilke ladestationer og tjenester du benytter dig af, når du oplader din elbil. Der kan også være forskel på at lade på offentlige ladestationer og derhjemme fra privaten. Et ekstra kabel type 2 er en god investering, så du er sikker på at kunne lade op hvor som helst og når som helst. Lader du bilen op hjemmefra, er du klar til tur. Så kan du både spare penge på abonnementer og slipper for at skulle bruge tid på at lade bilen op i offentlige ladestationer.
En hjemmelader til bilen kan købes eller lejes, men kræver stadig et ladekabel. Det kan også være en fordel at købe et ekstra ladekabel med lang ledning, så du kan komme til at lade op, selvom nogen er kommet til at parkere for tæt på laderen, så du ikke kan holde lige ved siden af.
Husk at tjekke om dit kabel også dur til ladeautomater i udlandet, før du tager på bilferie.

 

Effektiv og hurtig opladning med ny lader og ladekabel

Er de gamle kabler slidte eller ødelagt, får du både ny lader og nye opladningskabler hos Biltema - til en rimelig pris. Vi synes nemlig ikke at der er nogen grund til at betale mere.
Ladekablerne, du får hos Biltema, er af høj kvalitet og gennemtestet, så du er sikker på at få en hurtig og effektiv opladning af elbilen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.