Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kabeltromle

Står du ofte i den situation, hvor du har en ledning, der ikke rækker langt nok? Så bør du investere i en kabeltromle. Det kan være, at du blot mangler få meters kabel længde eller mere. Du har måske et behov for at sætte strøm til flere kraftfulde maskiner, der sætter høj belastning på tromlen. Uanset hvilke behov du har til din kabeltromle, så har vi én, der passer til dig.

Med en kabeltromle tilpasset dine arbejdsopgaver får du altid strøm til dine maskiner, og du får mulighed for at flytte dit arbejde derhen, hvor det giver mest mening for dig. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores maskiner, så er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale biltema, her står vores personale klar til at besvare spørgsmål. Herunder kan du ligeledes læse mere om, hvordan du vælger den rigtige kabeltromle til dine arbejdsopgaver.

Kabeltromle giver dig fleksibilitet i arbejdet

En kabeltromle er et oplagt valg for dig, uanset om den skal bruges til privat eller erhverv. Kabeltromlen giver dig en forlængerledning i den længde, som du ønsker. Du får derfor mulighed for at arbejde langt væk fra din stikkontakt. Derudover har din kabeltromle flere el-udtag, så du kan tilkoble det antal maskiner, du skal bruge for at løse en opgave. Dette giver dig frihed i arbejdet, da du ikke længere er afhængig af, hvorvidt dine maskiner kan nå en stikkontakt i nærheden. Kabeltromlen er ligeledes smart, fordi den samler din lange ledning i en cylinderform, så du sparer plads. Du bør derfor vælge en kabeltromle, hvis du ønsker en højere grad af fleksibilitet i dit arbejde.

Da kabeltromlen ofte anvendes til at levere strøm til maskiner, der er udenfor rækkevidde af en stikkontakt, så ses den ofte i garager eller værksteder. Det er væsentligt, at du overvejer, om du skal bruge en kabeltromle, der skal klare udendørs forhold som regn og vind, eller om din tromle hovedsageligt skal anvendes indendørs. Hvis du skal bruge tromlen indendørs, og den skal levere strøm til mindre kraftfulde maskiner, så vil vi anbefale en billigere model. Hvis du modsat skal bruge tromlen udendørs til kraftfulde maskiner, så bør du investere i en dyrere model.

Vælg en kabeltromle der passer til dig

Når du skal vælge en kabeltromle til din arbejdsplads, dit værksted eller din garage, så er der en række faktorer, som du bør være opmærksom på. Det er allerede nævnt, at du bør være bevidst om, hvorvidt din maskine kan klare vejr og vind. Udover dette skal du være opmærksom på passende kabellængder og maksimal belastning i Watt.

Kabellængder

Når du skal vælge en kabeltromle, så bør du overveje, hvor lang en ledning den skal have. Kabeltromler kan have længder mellem 5+ til 50+ meter, hvilket kan være afgørende, hvis du har lang distance mellem din stikkontakt og din arbejdsstation. Hvis du er i tvivl omkring, hvilken længde du bør vælge, så kan du altid måle ud. Vi råder dig til at vælge en længde, der er lidt længere, end du har brug for, så du ikke pludselig står i en situation, hvor dit kabel ikke kan nå.

Maks belastning i Watt

Din kabeltromle skal kunne understøtte den mængde Watt, dine maskiner har brug for. Hvis du skal tilkoble flere større havemaskiner, elektrisk håndværktøj eller andet, der kræver et højt energiforbrug, så skal du være bevidst om kapaciteten på din kabeltromle. Vores kabeltromler har en normal kapacitet mellem 1500 til 3500 Watt.

Få kompetent vejledning i din lokale Biltema

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til én eller flere af vores kabeltromler, så er du mere end velkommen til at komme forbi din lokale biltema. Her vil du få kompetent vejledning omkring, hvilken tromle der ville passe til dine behov. Vores personale har mange års erfaring og stor viden på området, som de gerne deler med dig. Oppe i venstre hjørne kan du trykke ind på den by, der ligger tættest på dig. Her vil du også kunne se, om vi har dit produkt på lager, eller om det skal hentes hjem. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.