Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Flydespartel

Købsguide flydespartel – benyt flydespartel med den rigtige spartel

Der findes forskellige typer flydespartel, og disse bruges til forskellige formål. Du skal derfor vælge den type, der passer dig bedst, når du skal spartle dit gulv. Så hvad skal du overveje inden valget af flydespartel til afretning af gulve? For at gøre dit valg nemmere fortæller vi dig nedenfor, hvad der er vigtigt at huske på.

Flydespartel til henholdsvis udendørs brug og indendørs brug

Kært barn har mange navne, og flydespartel kan nogle gange også gå under betegnelsen afretningsmasse, gulvafretning eller gulvspartel. Det er altid vigtigt, at du læser emballagen omhyggeligt, så du får den rigtige flydespartel til formålet. Flydende spartelmasse skal ligge under din valgte gulvflade, f.eks. under fliser eller laminat eller parketgulve. Flydespartel bør derfor ikke fungere som færdigt gulv. En flydespartel til allround brug, som du finder i vores sortiment, kan bruges som flydespartel både udendørs og indendørs, uanset hvilken gulvtype du lægger. Der findes også en variant, der kun er beregnet til indendørs brug og som er fiberforstærket for at udjævne alle typer gulve som gulvgipsplader, spånplader og beton. Det er også velegnet til vådrum.

Her finder du vores produkter til vådrum

Flydespartel udendørs

Flydespartlen til allround brug, der er cementbaseret, kan bruges udendørs, fordi det er frostbestandigt. Du kan bruge flydespartel når du lægger et nyt gulv på terrassen, i udestuen eller i garagen. Når du anvender flydespartlen, skal du passe på ikke at gøre det i brændende sol eller i temperaturer under nul, da flydespartlen risikerer at revne. Den cementbaserede flydespartel er desuden hurtigttørrende, hvilket gør den hurtig at betræde/gå på, hvilket er en fordel, når du flydespartler og arbejder udendørs.

Primer/grunder inden du flydespartler

Primeren er et vigtigt supplement til gulvspartlen og bidrager til en bedre vedhæftning og danner en beskyttende hinde, der forhindrer fugten fra flydespartelmassen i at blive transporteret ned i det underliggende materiale. Flydespartlen alene giver ikke et vandtæt fundament, men du skal supplere med et vandtætningslag for at underfladen skal være vandtæt.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.