Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Få et organiseret hjem med opbevaringshylder

Hvis du synes at dit hjem virker rodet og uoverskueligt, kan løsningen være opbevaringshylder eller et hyldesystem, så alle tingene i dit hjem kan få en fast plads.

Hos Biltema finder du opbevaringsreoler og hyldesystemer med masser af muligheder og fleksibilitet. Vi har et stort udvalg af spændende løsninger med vægskinner, reoler og opbevaringshylder i forskellige farver og designs.

Opbevaringshylder og hyldeknægte i forskellige stile og designs
Hvad enten du er til træhylder eller mere afdæmpede hvide hylder, så finder du et stort udvalg af opbevaringshylder hos Biltema.

Træhylder er flotte, hvis du ønsker et enkelt, men råt look i dit hjem. De fås i flere forskellige sorter, farver og størrelser. De er samtidig også nemme at male, hvis du ønsker en hylde i en speciel farve, der passer ind i lige netop dit hjem.

Du finder også hyldeknægte i forskellige farver, stile og designs til hele hjemmet - fra de helt anonyme, hvor hylden kommer til sin ret, til de mere iøjnefaldende og spændende designs.

Vægskinner for et fleksibelt hyldesystem

Få styr på alle dine ting med vægskinner til opbevaringshylder. Med vægskinner bestemmer du selv hvor stort dit hyldesystem skal være og hvordan det skal udformes. Du kan også nemt udvide dit hyldesystem, hvis du får behov for det. Konsoller i forskellige størrelser giver dig mulighed for at hænge opbevaringshylder i forskellige bredder og længder op i dit hyldesystem.

Har dit værksted eller din garage udviklet sig til et uorganiseret kaos? Med vægskinner til opbevaringshylder får du nemt styr på alt dit værktøj, og de er smarte, hvis du eksempelvis bruger dine opbevaringshylder til opbevaring af byggematerialer el.lign., så du kan omrokere hylderne som dine byggeprojekter skrider frem og opbevaringsbehovet ændrer sig.

Du kan også med fordel bruge vægskinner i andre dele af hjemmet, som eksempelvis på kontoret, som garderobe eller andre steder, hvor du kan have behov for et praktisk og funktionelt hyldesystem.

Opbevaringsreoler til hele dit hjem

Du kan få opbevaringsreoler i forskellige størrelser, materialer og designs, som egner sig til flere forskellige steder i dit hjem. Du kan bl.a. få store opbevaringsreoler med store, brede og robuste hylder, som egner sig godt til lagerrum eller garagen. Du finder også mindre opbevaringsrum, som passer til mindre loft- eller kælderrum.

Det kan være både praktisk og flot med et åbent opbevaringssystem i dit hjem. Det kan være at dit kontor trænger til en hjælpende hånd til papirbunkerne eller mapperne, der hober sig op på skrivebordet. Her kan en opbevaringsreol være en ideel løsning til at få organiseret dine kontorartikler, så det også er nemt og overskueligt at finde rundt i.

Vinduesbræt til vindueskarmen

Fuldend din vindueskarm og gør den funktionel med et vinduesbræt. Når du placerer et vinduesbræt i din vindueskarm, giver det dig mulighed for at stille planter, nips o.lign. på en plan flade. Alt efter størrelsen på din vindueskarm, kan du selvfølgelig også bruge den til opbevaring af andre genstande, såsom bøger, et fjernsyn el.lign. På den måde sparer du også på væg- eller gulvpladsen og du får udnyttet opbevaringsmulighederne i dit hjem mest muligt.

Du kan få vinduesudfyldningslister i forskellige størrelser, længder og bredder, så du kan finde en, der passer til lige netop din vindueskarm. Derudover kan du selvfølgelig også få vinduesbræt i forskellige farver og træsorter, eksempelvis hvidlakeret eller i fyrretræ.

Få mest muligt ud af dine opbevaringsreoler

Selvom dine ting nu har fået en fast plads, kan hylder også nemt komme til at se rodede og uoverskuelige ud, hvis tingene bare står “hulter til bulter”. For at få dine opbevaringshylder til at fremstå pæne og ryddede, kan du lægge nogle af dine ting i nogle kasser, som kan stå på opbevaringshylderne. Når du organiserer dine ting i kasser, får du samtidig også lettere ved at navigere i dit hyldesystem, og de tjener derfor et praktisk formål, samtidig med at det også ser mere ryddet ud.

Med en kombination af flotte kasser, nips og planter, får du hurtigt et pænt og ryddet hjem. Sørg også for at dine opbevaringshylder har den passende størrelse til dit hjem og dit behov, så de ikke er enten for bredde, for smalle, for lange eller for korte.