Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Plastglas og plexiglas®

Købsguide til plastplader - et fleksibelt og holdbart alternativ til glas

Brug af plastplader som plexiglas® og og akrylplast bliver stadig mere populært både inden for handlen men også derhjemme. Det anvendes i alt fra møbler og drivhusvinduer til vinduer og stativer. Den store fordel ved hovedsageligt gennemsigtige plastplader er, at de ligner glas, men vejer halvt så meget og er meget mere holdbare. Her fortæller vi dig mere om vores plastplader og hvordan du kan bruge dem.

Plastplader er nemme at bruge og tilpasse

Plastplader som Plexiglas® er nemme at arbejde med, da smeltepunktet er lavt. Dette gør det muligt at skære dem og forme dem på flere forskellige måder. Når de er afkølet, kan du også bore og save dem uden de knækker. De fleste plastplader i Biltemas sortiment er også vejrbestandige og UV-beskyttede. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at pladen bliver gul.

Plastplader og deres anvendelse

Akrylplast - består af ekstruderet polymethylmethacrylat og kan bruges både indendørs og udendørs til f.eks. drivhuse, køleskabe, vinduer og stativer.

Plastglas - er lavet af ekstruderet styren-acrylonitril og er fremragende til brug i badeværelser, drivhuse, køleskabe og mere.

Plexiglas® - er lavet af ekstruderet polymethylacrylat og er stort set det samme som akrylplast. Den eneste forskel er, at plexiglas er et slags varemærke til akrylplast. Den er holdbar, UV-resistent og har høj kemisk resistens, hvilket gør den perfekt til brug i badeværelser, drivhuse, køleskabe, vinduer, vitriner og hylder.

Polycarbonatplade - er ekstremt slagfast, let og slipper lige så meget lys igennem som glas. Perfekt til brug i både, garager, drivhuse, vinduer og mere.

Almindelige spørgsmål om plastplader

Hvad er plastplader?

En plastplade er en plade fremstillet af en eller anden form for plast såsom polymethylacrylat og styren-acrylonitril.

Hvordan bruger man plastplader?

Plastplader kan bruges til mange ting såsom vinduer, stænkskærme, hylder, drivhusvægge- og vinduer og så videre.

Hvad koster plastplader?

Hos Biltema finder du plastplader fra ca. 40 kr.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.