Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

VVS udstyr og produkter

Hvad betyder VVS?

En gammel misforståelse er, at  VVS står for varme, vand og sanitet – hvilket ikke er sandt.

VVS er en forkortelse for varme, ventilation og sanitet. I gammel ånd kaldes en person, der arbejder med VVS og VVS udstyr, normalt en VVS-installatør, men den korrekte titel er VVS-montør, da faget nu til dags har et bredere spænd.

Hvad handler opvarmning, ventilation og sanitet om?

  • Ventilation - Den luft vi mennesker ånder ud er iltfattig og sammen med f.eks. fugt og forurening, kan luften hurtigt blive dårlig i boligen. Ventilation er et system til at fjerne den dårligere luft og erstatte den med frisk luft. Der findes forskellige typer ventilationsanlæg. Gamle huse anvender selvtræk, mens nye huse ofte anvender mekaniske udsugningsanlæg eller mekaniske aftræks- og indblæsningsanlæg.
  • Opvarmning – At have et hjem med tilstrækkelig varm temperatur i alle rum er en bekvemmelighed mange sætter pris på. Fordelingen af varmen i dit hus kan ske på flere måder. En almindelig metode er at placere elektriske elementer/radiatorer under vinduer i huset. På den måde forhindres kolde løb, dvs. at luften, der rammer de kolde vinduer, køler ned og synker ned på gulvet.
  • Sanitet – I boligen skal vandet tilpasses alt efter hvad det bruges til. Køkkenhanerne har brug for drikkevand, der kan ændre temperaturen og styrken på strålen. Toilettet har brug for store mængder vand, det samme gør vaskemaskinen. Efter brug skal vandet fra vandhaner og afløb ledes væk fra huset på en bæredygtig måde. Sanitet omfatter hele dette system af rør, fordelere, ventiler, vandhaner og meget mere, der dækker behovene. Sanitet omfatter også systemet af drænrør, der leder regnvandet på ydersiden af boligen.

Køb billigt VVS udstyr og produkter hos Biltema

Vi køber store mængder af VVS produkter ind, hvilket betyder, at vi kan give dig lave priser. Lave priser betyder ikke, at vores  produkter er af lavere kvalitet eller har dårligere egenskaber. Tværtimod betyder de mængderabatter, som vores leverandører giver os, at vi kan købe produkter af god kvalitet med smarte funktioner. Eksempler på dette blandt vores VVS- og badeværelsesprodukter; badeværelseshylde i rustfrit stål, energieffektive cirkulationspumper og bruse-, håndvask- og køkkenarmaturer, der er certificeret af svenske Rise (SP) og norske Sintef!

Biltema har et stort sortiment af VVS-dele og VVS produkter

Vi har over 300 forskellige VVS-produkter. Så uanset om du leder efter nye radiatorer til soveværelset, en diskret ventilationsventilator til dit nye badeværelse eller en cirkulationspumpe til dit hus – så kan du finde det hos os. Vores sortiment tilbyder også mange VVS-produkter og tilbehør, samt udstyr i hver kategori, så du kan sammenligne modellers materialer, udseende og funktioner, før du træffer en beslutning.

Køb VVS udstyr online og afhent i dit nærmeste varehus

Biltema giver dig det bedste fra to verdener. Det kan tage tid at finde de VVS-produkter, du skal bruge til dit projekt. Med vores ”Køb & Hent” kan du roligt udvælge de produkter, du ønsker, og hvilket varehus du ønsker at afhente din ordre i. Så betaler du og inden for 30 minutter er din indkøbskurv pakket af vores personale til din afhentning. Takket være vores hurtige håndteringstid kan du starte dit VVS-projekt samme dag, som du købte varerne!

Hvad er en VVS skrue?

En skrue som har fuldgevind og vippeforstærket med PZ3 krydsriller. Den er lavet til at monteres direkte i stål- og trænitter samt stik i andre materialer.

Hvad er en VVS isolator/isolering?

Rørisolering er en almindelig type VVS-isolering. Det kan f.eks. fastgøres omkring et koldt rør i et opvarmet rum, så kulden ikke spreder sig fra røret.

Hvad er en VVS-montør?

En VVS-montør arbejder med reparation og montering af VVS-anlæg.