Clear vision-viskerblad

Clear vision-viskerblad

Biltema viskerblad Clear Vision er et innovativt viskerblad som er optimeret til alle slags vejr og passer til de fleste bilmodeller. Clear vision er et modeltilpasset viskerblad til bilens for- og bagrude som enkelt kan monteres med et lille klik.

Monteringsfilm:

For at hurtigt overblik over hvordan du monterer et nyt viskerblad har vi hos Biltema lavet monteringsfilm til vores Clear Vision viskerblade. Nedenfor finder du korte film som hurtigt viser hvordan du monterer et viskerblad til forruden og bagruden. Hver film viser hvert enkelt unikt fastgørelse og hvordan det fastgøres på viskerbladet.

 

Værd at overveje

  • Har du endnu ikke fundet ud af hvilken model du behøver? Viskerblad på moderne biler har ofte forskellige længder på fører- og passagersiden. Husk derfor altid at måle viskerbladet inden du skifter for dermed at vurdere hvilket viskerblad du behøver.
  • Du har måske allerede købt et af vores Clear Vision viskerblade? Glem ikke at på embalagen finder du en QR-kode som kan scannes for at komme direkte til monteringsfilmene.

Vil du vide mere? Læs mere omkring vores produkter; Clear Vision viskerblade.

 

Viskerblade til forruden

 

 

 

 

 

Viskerblade til bagruden