Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Viskerblade Flatblade

Biltemas viskerblad Flatblade er det nye navn for vores Clear vision viskerblade. Det er stadig det samme gode viskerblad som du kender det, og emballagen bliver skiftet løbende. Flatblade er et innovativt viskerblad som er optimeret til alle vejrforhold og passer til de fleste bilmodeller. Det er et modeltilpasset viskerblad til bilens for- og bagrude som du nemt kan montere med et enkelt klik. Viskerbladet har et unikt adaptersystem som gør at det passer på de fleste bilmodeller. Det er fabrikeret af grafitbelagt syntetisk gummi for blød friktion og har en spoiler til fremragende vindkontrol.

Overvej at moderne bilers viskerblade oftest har forskellig længde på fører og passagersiden, mål derfor altid viskerbladet inden montering.

Her finder du instruktionsfilm som hjælper dig med at montere viskerbladet. På emballagen findes også en QR-kode som kan scannes for at komme direkte til vores instruktionsfilm.