Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Viskerblade

Købsguide for viskerblade – for bedre udsyn uanset vejret

Regn, sne, is og støv – der er meget, der kan påvirke dit udsyn, når du kører bil. Med friske viskerblade har du et godt udsyn uanset vejret. Men hvad skal du huske på, når du skal vælge viskerblade til din bil?

Viskerbladenes gummi er afgørende

Viskerbladenes gummi skal være blødt og fleksibelt for at give det bedste resultat. Men efterhånden som viskerbladet udsættes for varierende vejr- og temperaturforhold, bliver gummiet hårdere, hvilket giver en reduceret rensevirkning og dårligere udsyn. Eksempelvis er Biltemas viskerblade Flatblade udstyret med grafitbelagt syntetisk gummi, der gør friktionen blødere.

 

Vælg den rigtige størrelse og type

Viskerblade fås i mange forskellige fabrikater, størrelser og prisklasser. Hvilken type og størrelse, du skal vælge, afhænger af den bilmodel, du har, og hvilket år den er fremstillet. Er du i tvivl om, hvilke viskerblade du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig. Når du ved, hvilken størrelse og type du skal have, kan du købe dine viskerblade fra en vilkårlig producent.

Obs! Nogle biler har forskellige længder af viskerblade i fører- og passagerside, så det kan være en god idé at måle viskerbladene op, inden de monteres.

 

Viskerblade Wipers:

Traditionel type viskerblad med stålstel med silikonebehandlet gummi, der giver en ekstra beskyttende film for forbedret friktion, støjniveau og vandafvisning. Fremstillet efter en gennemprøvet teknik til en meget attraktiv pris.

Viskerbladene har god rensevirkning og lang levetid, og den stabile fjederkonstruktion giver korrekt tryk mod forruden.

Passer til viskerarme med krogfatning. Adapter til stiftfatning medfølger.

Vælg viskerblade med den rigtige fatning og den rigtige længde.

Husk på, at moderne biler oftest har forskellige længder i fører- og passagerside, mål derfor altid bladene.

Passer til følgende viskerfatninger: A, B, K, L

 

Viskerblad Flatblade:

 Viskerblad Flatblade er et innovativt viskerblad uden led, der er optimeret til al slags vejr. Viskerbladet har et unikt adaptersystem, der betyder, at det passer til de fleste bilmodeller. Det er fremstillet af grafitbelagt syntetisk gummi for blød friktion, og det har en spoiler for fremragende vindkontrol.

Viskerblad Modelfit:

Modeltilpasset viskerblad til forruden der svarer til bilens oprindelige viskerblad (OE). Viskerbladet har asymmetrisk spoiler for optimal luftmodstand og kvalitetsgummi for bedst muligt viskerresultat.

Ofte stillede spørgsmål om viskerblade

Hvornår skal man skifte viskerblade?

Du bør skifte viskerblade, når de begynder at slippe ruden, når gummiet begynder at tørre ud, når de efterlader striber på ruden, eller når de ikke fungerer så godt som før.

Hvor ofte skal man skifte viskerblade?

En tommelfingerregel er at skifte viskerbladene hvert halve år, for eksempel ved dækskift.

 

Hvordan ved man, hvilke viskerblade man skal have?

Din bilmodel og dens fremstillingsår afgør, hvilke viskerblade du skal købe. Nogle gange kan du have brug for forskellige viskerblade i førersiden og passagersiden, da de kan have forskellige længder.

Hvordan skifter man viskerblade?

Start med at løfte viskerarmen fri af ruden og tage det gamle blad af. (Nogle bilmodeller skal sættes i servicetilstand). Monter derefter det nye. Der er ofte monteringsvejledning på emballagen. Sænk til sidst viskerarmen forsigtigt ned på ruden.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.