Giv studenten det perfekte startkit i indflyttergave

Giv studenten det perfekte startkit i indflyttergave

I september begynder mange unge et nyt studieliv i egen lejlighed. For under 800 kroner kan du sammensætte en praktisk indflyttergave med uundværlige ting, der tilmed kan være med til at få SU'en til at række længere. (Læs til bunden af artiklen, så finder du startkittet)

Det er højsæson for studiestart. Tusindvis af unge skal begynde på deres drømmestudie og står derfor overfor at flytte hjemmefra for første gang. Hvis de ikke allerede har flyttekassen fyldt med praktiske ting, når de fremover selv skal klare de små reparationer og kaste sig ud i madlavningskunst, kan det hurtigt blive en dyr investering oveni indskuddet.

Med den rette indflyttergave kan du derfor gøre en verden til forskel for den nye studerende, som skal til at klare sig for en SU. Og giver du et par gode tips med på vejen, kan gaverne endda spare den studerende for penge hver eneste uge.

Lækre panderetter på SU

Det kan være svært at få brugt et helt hvidkål, når man bare laver mad til en. Skær dine grøntsagsrester i mindre stykker og vend dem på panden med fx pasta eller ris. Det er godt for køkkenprocenten, din pengepung og for din sundhed.

Spar på strømmen

Elpriserne er steget drastisk de seneste måneder, og du kan spare på kW-timerne ved at bringe spaghettivandet i kog i en el-kedel, inden du hælder det over i en gryde. Det er mere energieffektivt end at få vandet i kog på komfuret. Og koger du vand til kaffe eller til te, skal du ikke koge mere, end du skal bruge.

Nyd (studenter)brødet ristet

Brødristeren er en hurtig genvej til at gøre daggammelt brød mere indbydende. En hurtig tur på risteren gør din bolle eller rugbrødet både lunt, sprødt og lækkert igen. Det sparer både på madspildet og pengepungen.

Bliv din egen håndværker

Gør det ordentligt, når du hænger ting op i dit nye hjem, så du undgår at skulle bore flere gange end nødvendigt. Det kan blive dyrt i malerarbejde, når du skal fraflytte igen. Både bor og rawplugs skal tilpasset materialet du borer i. Er det træ, mursten eller måske beton. Undersøg det og vælg den rigtige udstyr til opgaven.

Her ser du det samlede startkit fra Biltema som indeholder disse produkter:

 

Relaterede artikler

Cykler til alle aldre og behov

Cykler til alle aldre og behov

Find din nye cykel lige her.

Alt til studiestart på universitet eller voksenuddannelse

Alt til studiestart på universitet eller voksenuddannelse

Biltema har masser af kontorudstyr, cykler og flytteudstyr - Hvad står du og mangler til studiestarten?

Stort udvalg af støvsugere

Stort udvalg af støvsugere

Find den støvsuger du mangler hos Biltema.