Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hav udstyret i orden med en god støvsuger

Foretrækker du også at holde dit hjem rent og pænt? Du kan ikke undvære en støvsuger.
En støvsuger er en trofast og vigtig del af ethvert hjem, ligesom gryder og pander er en selvfølge i køkkenet, og en seng er et must i soveværelset.

Gå på opdagelse i det spændende udvalg af støvsugere hos Biltema. Her finder du et hav af effektive og kraftfulde støvsugere, som absolut ikke svigter dig i kampen mod støv og snavs.

Vælg din allierede i kampen mod nullermændene hos Biltema

Hvad skal din støvsuger kunne? Og hvilke behov har du til dens funktioner og anvendelighed? Hos Biltema finder du et bredt sortiment af støvsugere, som gør rengøringen af dit hjem til en leg.

I vores store udvalg kan du finde støvsugere med mange forskellige specifikationer. Har du specielle ønsker til din nye støvsugers suge- og motoreffekt, ledningslængde eller posekapacitet? Eller er du særligt på udkig efter en variant med lavt støjniveau?

 

Udnyt din støvsugers fulde potentiale med ekstra tilbehør

Tag et kig gennem vores store sortiment af støvsugere og tilbehør. Udover gode støvsugere kan du også finde smart tilbehør, så du formår at udnytte din støvsugers fulde potentiale. Bestil et tilhørende filter, ekstra mundstykker eller støvsugerposer, så din støvsuger altid er klar til at tage en svingom med dig.

Hos Biltema tilbyder vi også håndholdte varianter, så du nemt og hurtigt kan fjerne det værste snavs fra borde, dine bløde møbler eller andre overflader.

Gå på opdagelse i vores mange varianter af lækre støvsugere, og find den støvsuger, der dækker dit behov.

 

Vores kundeservice sidder klar til at lytte til dig

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller har du brug for hjælpe til at bestille din næste ordre? Du er altid velkommen til at kontakte os. Bag os har vi et dygtigt team, der står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Giv os et kald på telefonen 70 80 77 70, eller send en mail til os på kundeservice@biltema.dk. Vi vender altid hurtigt tilbage til dig, når vi modtager din henvendelse.