Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gulvmopper i topkvalitet

Trænger dine gulve til en kærlig og opmuntrende hånd? Eller står du og mangler en gulvmoppe som fast inventar til dine rengøringsartikler? Så finder du alt, hvad du skal bruge lige her blandt Biltemas store sortiment af gulvmopper og tilbehør.

Ligesom pander og gryder er en selvfølge i køkkenet, er en gulvmoppe et must for dig at eje. Rene og blanke gulve har større betydning for et rums karakter, end du lige tror. Pletter, snavs og beskidte fodaftryk fra sko giver rummet et sjusket præg.

Et resultat, der kan forveksles med et nylagt gulv

Føler du dig også bedst tilpas i rene og behagelige omgivelser? Vis dit hjem fra dets bedste side og køb en gulvmoppe i høj kvalitet fra Biltema. Vi lover dig et glansfuldt og spejlblankt resultat med vores effektive gulvmopper.

Det eneste du skal bekymre dig om, er nydelsen ved det forbavsende flotte resultat. Selv det skarpe øje kan have svært ved at gennemskue, om du har fået nyt gulv eller bare har givet det en tur med en gulvmoppe fra Biltema.

 

Rengør dit gulv med en omhyggelig og billig gulvmoppe

Hos Biltema kan du finde mange forskellige gulvmopper, som efterlader dit gulv strålende som aldrig før. Foretrækker du en variant med justerbart teleskopskaft? Eller måske en spraymoppe,
du nemt kan fylde op med dit yndlingsmiddel og moppe løs uden afbrydelser?

Uanset hvilke ønsker du har til din nye gulvmoppe, kan du finde den helt rigtige i Biltemas brede sortiment.

Her kan du også finde ekstra tilbehør til gulvmoppe i form af refillmopper, supplerende moppehoveder og komplete moppesæt. Gå ikke ned på udstyr, når dine gulve skriger på nyt liv. Køb en effektiv og billig gulvmoppe fra Biltema, og få glansfulde gulve for hver en krone.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig? Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til os eller nogle af vores produkter? Eller er du i tvivl om noget på vores hjemmeside? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Bag skærmen eller i den anden ende af telefonrøret sidder vores dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig.

Giv os et kald på telefonen 70 80 77 70, eller send os en mail på kundeservice@biltema.dk. Så gør vi vores bedste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.